Ce vor bărbaţii în pat? 6 metode de plăcere

Home / Health / Ce vor bărbaţii în pat? 6 metode de plăcere
Ce vor bărbaţii în pat? 6 metode de plăcere

Deși puține își dau seama de acest lucru, femeile sunt cele care pot manevra cum vor ele un bărbat, însă tebuie să țină cont de câteva lucruri esențiale.

1. Totul stă în atitudinea ta

Bărbații vor să facă sex cu o femeie care este interesată de act în sine ca și ei. Însă majoritatea femeilor, prin atitudinea lor, lasă bărbatul să înțeleagăfaptul că ddacă fac sex cu ele e ca și cum ar primi un cadou, iar bărbaţii urăsc asta. Dacă faci asta din obligaţie, ca şi pe o favoare, sau pentru că ai vrea ceva in schimb, mai bine nu o mai faci, pentru că are un efect ce lasă de dorit si sexul nu va mai fi la fel.

2.Fă-l să se simtă dorit

Bărbaţiilor le place să fie doriţi sexual, doar spunându-i „te doresc”, „te vreau” poate face lucruri magice pentru ego’ul lui, ceea ce în schimb se traduce în placere pentru amândoi. Amintindu-i cât de mult îti face plăcere sexul cu el este o altă idee bună. Încearcă să-i spui „Ador să te simt” , iar dacă eşti prea ruşinoasă încearcă să-i spui prin mesaje. Dacă nu vrei să fii atât de directă, lasă-te prinsă în timp ce îia dmiri fundul sau alte părți ale corpului, poate chiar să-l atingi mai mult decât de obicei, în special în zonele obraznice.

3. Iniţiează sexul din când în când

Tradiţional, bărbaţii sunt cei care inţiează sexul. Majoritatea bărbaţilor adora ideea de a fi ei primii care vin cu ideea, însă își doresc inițiativă și din partea femeii, altfel bărbatul s-ar putea simți nedorit sau chiar neatrăgator, iar asta dăunează relației. Şopteşte-i în ureche cât de mult îl doreşti sau dacă chiar vrei să-i zdruncini lumea, trezeşte-l cu o poftă nebună de sex.

4. Preia Controlul!

Deşi bărbaţilor le place sa deţină controlul, acest lucru poate să-i plictisească la un moment dat și așteaptă ca femeia să fie cea care domină. Un bărbat înnebuneşte atunci când o femeie il ia și il impinge în pat, pe canapea, perete sau masă. Până la urmă, femeie care ştie ce vrea este un afrodiziac puternic.

amorous Couple on grey background

5. Fii vocală

Bărbaţii adoră atunci când în timpul actului sexual femeile arată cât de bine s-au simt. Fiecare femeie e diferită cănd e vorba de ce ne place, bărbaţii apreciează puţina ghidare de cum să îţi faca pe plac.

6. Nu vă prefaceţi!

Deși credeți că bărbații nu își dau seama când stimulați orgasmul, avem o veste proastă pentru voi. Aceștia își dau seama când femeile se simt cu adevărat bine ori doar se prefac. Acest lucru afectează relației de cuplu, iar dacă sexul nu este ok, atunci nimic nu este ok, iar cu timpul dragostea dispare.