Cea mai bună soluție antimătreață

Home / Beauty Tips / Cea mai bună soluție antimătreață
Cea mai bună soluție antimătreață

De câte ori nu ai încercat să scapi de mătreață? Ba cu o alimentație corespunzătoare, ba cu șampoane dedicate sau balsam de păr care promitea să facă minuni. Și nu a funcționat. Așa că ai putea să încerci o ultimă soluție, care te poate ajuta să scapi de mătreața buclucașă. Este un produs la care nu te-ai gândit niciodată și pe care nici măcar nu l-ai luat în calcul, pentru că el are o altă utilitate! 

Citește și: Săruri și esențe care îți detoxifiază organismul și te scapă de stres

Recent, a fost descoperit un remediu cât se poate de eficient pentru mătreață. Nu este nici șampon, nici balsam, ci apă de gură! Da, apă de gură! Potrivit noilor descoperiri, apa de gură este un tratament excelent, care înlătură mătreața de la prima utilizare! Este un truc ceva mai ciudat, dar trebuie să îl încerci, asta este clar!

De ce ai nevoie?

Practic, ai nevoie de o sticlă de apă de gură, apă și o sticluță cu pulverizator. Atât!

Cum să faci asta?

Toarnă cantități egale de apă de gură și apă în sticla cu pulverizator și amestecă bine. Apoi, fă duș și spală-ți părul cum o faci în mod normal. Apoi, sprayează această combinație peste scalp și numai peste scalp, nu pe lungimea firului de păr, pe care amestecul îl poate usca. Lasă să acționeze timp de câteva minute și clătește-ți părul.

De ce funcționează?

Acest amestec funcționează pentru că apa de gură are proprietăți antiseptice și antiinflamatorii, datorită ingredientelor pe care le conține, cum ar fi mentholul și eucalyptolul. Pe lângă faptul că aceste două ingrediente omoară toate bacteriile și microbii din gură, ele ajută și la eliminarea definitivă a mătreții de pe scalp. Poate părea ciudat, dar funcționează cu adevărat.