Cea mai eficientă metodă de a atrage dragostea în viața ta. Iată care este

Home / Health / Cea mai eficientă metodă de a atrage dragostea în viața ta. Iată care este
Cea mai eficientă metodă de a atrage dragostea în viața ta. Iată care este

Vrei să atragi dragostea în viața ta? Ai încercat toate variantele posibile și imposibile, iar dragostea pare să stea departe de tine? Încearcă și cu esențele florale! Pare ca textul unui spot publicitar, dar nu este. Este o metodă eficientă și cât se poate de alternativă pentru a-ți aduce sufletul pereche sau pentru a te face pe tine să iubești mai mult. Câteva picături din asta, câteva picături din cealaltă și poțiunea magică este pregătită pentru tine.

Nu este nevoie să fii alchimist pentru a combina esențele florale între ele. Trebuie să știi doar ce să combini și cum să combini. Îți poți face propria poțiune de iubire, în funcție de cum rezonezi cu fiecare dintre esențele florale pe care ți le propunem. Știm că nu aveai nici măcar cea mai mică idee despre asta, dar credem că a venit momentul să încerci și alte soluții pentru a aduce dragostea aproape de tine. Ai nevoie de o sticluță mică, pe care să o umpli trei sferturi cu apă de izvor sau apă plată, în care să adaugi 4 picături din fiecare ulei esențial de mai jos. Pentru a le putea păstra mai bine, adaugă și coniac pe deasupra. Apoi agiți conținutul și iei patru picături din această poțiuni, pe care le ții sub limbă. Schimbările și iubirea vor apărea în mai puțin de o lună.

Steaua Bethleem-ului

Floarea este folosită pentru a calma durerea și suferința, pierderile, tristețea și șocul emoțional, dar și fizic.

Caprifoi

Caprifoiul alungă amintirile dureroare care generează emoții și sentimente negative. Aceste remedii sunt cât se poate de specifice și cel mai probabil le vei regăsi și în alte plante.

Țintaură

Dacă îți place să fii de ajutor altora și nu prea poți spune ”Nu”, adaugă și țintaură în poțiunea iubirii. Ai mare grijă, asta te poate face să te pierzi pe tine în relație în favoarea altora, să stai în situații abuzive care nu aduc nicio satisfacție și să resimți oboseală fizică și psihică. Țintaura te va ajuta să elimini aceste emoii din viața ta.

Cicoare

Este un ulei esențial demn de băgat în seamă pentru loțiunea iubirii, mai ales dacă ești o persoană care iubește pe toată lumea.Cu toate astea, te simți deseori neglijată și neiubită. Cicoarea îți va dărâma nesiguranța și va construi în locul ei încrederea în sine, atât de utilă în cazul relațiilor.

Calluna

Este o plantă de care nu auzi atât de des, dar care este cât se poate de benefică pentru relații și aducerea iubirii în viața ta. Dacă ai probleme în a fi singur, de exemplu și îți faci constant griji legate de sănătatea ta, iar alegerile tale se bazează pe frica de a fi singur, atunci calluna trebuie să fie adăugată în poțiunea pe care o prepari. Astfel, îți vei recăpăta independența și încrederea în tine.

Pin

De cele mai multe, ori, te simți vinovată și te învinovățești pentru tot. Te simți inconfortabil în a primi daruri și complimente pentru că simți că nu meriți aceste lucruri, cu atât mai mult iubire. Pinul te ajută să te accepți pe tine și să atragi iubirea pe care o meriți.

Violetă de apă

Iubești să fii singură și a trecut atât de mult timp de când nu ai mai fost într-o relație, încât aproape te-ai obișnuit cu ideea și nu prea mai știi cum e să împarți viața cu altcineva. Te simți singură și ai ziduride apărare în jurul tău. Violeta de apă de poate ajuta să te deschizi și să atragi ca un magnet dragostea în jurul tău.