Cea mai importantă situație în care ar trebui să aveți încredere în intuiția voastră! Ce să faci și ce să zici pentru a nu da rasol!

Home / Lifestyle / Cea mai importantă situație în care ar trebui să aveți încredere în intuiția voastră! Ce să faci și ce să zici pentru a nu da rasol!
Cea mai importantă situație în care ar trebui  să aveți încredere în intuiția voastră! Ce să faci și ce să zici pentru a nu da rasol!

De cele mai multe ori, instinctul este ultimul pe care îl ascultăm, și asta pentru că primele gânduri care ne vin în minte sunt alungate repede de monopolul minții, care începe să croșeteze tot felul de scenarii pe marginea situațiilor în care ne aflăm. Dar iată care sunt primele 3 situații în care fix intuiția ar trebui să fie ascultată și nu altceva! Asta dacă vrem să ne fie bine, evident!

Dacă mergeți la un interviu pentru un job cu capul în ceață și cu tot felul de gânduri care vă dau târcoale, atunci clar nu aveți încredere în instinctele voastre, ceea ce este foarte rău. Dacă acest interviu nu ar fi pentru voi sau acei oameni nu și-ar fi dorit să faceți parte din echipă, atunci la ce v-ar fi chemat în primul rând? V-ați gândit vreodată la asta? Ideea este că trebuie să aveți încredere în intuiția voastră și în ceea ce încearcă ea să vă spună. Cel mai adesea, dacă vă gândiți că o să vă descurcați prost la interviu atunci când plecați de acasă, mai mult ca sigur că așa se va întâmpla! Trebuie să crezi în tine și să găsești printre toate abilitățile tale tot ceea ce poți face tu mai bine.

Trei semne că nu ai încredere în tine! Ți s-a întâmplat vreodată?

Sigur, poate părea intimidant la început, dar cu cât te gândești mai mult la ceea ce ar trebui și la ceea ce nu ar trebui să faci, atunci îți setezi mintea pe căi greșite, care te vor încurca mai mult decât să te ajute.

Fii pozitiv, nu te vinde repede și caută întotdeauna oportunități pentru a îmbunătăți abilitățile tale. Chiar dacă nu obțineți locul de muncă, aceasta nu înseamnă că acesta este sfârșitul lumii. Trebuie să rămâi ferm pe poziții și să ai încredere că poți face orice și că nimeni nu își poate spune altceva!

Este de asemenea bine să pui întrebări dacă nu sunteți sigur pe ceva. Dacă vă simțiți ca lucrurile nu au fost explicate suficient de bine sau că nu înțelegi ceea ce cer angajatorii de la tine, pune întrebări suplimentare și leagă informațiile între ele. Nu te gândi că deranjezi sau că îi faci pe ceilalți să tragă conzlui despre tine. Poate nu au fost ei suficient de clari.

Înțelege care este lucrul care te face să te simți bine pe termen lung și fă orice pentru a-l obține. Iar dacă simți că acest job sau această corporație nu te ajută în acest sens, atunci nu face acest compromis. Este important să nu renunți la tine, mai ales atunci când ești în astfel de situații decizionale.

Este important să stai calm atunci când îți sunt puse întrebări, să nu uiți de talentele și aptitudinile tale și mai ales atunci când îți spun că te vor suna ei. Lasă-ți instinctele să vorbească, ai incredere în tine pentru a fi o ființă umană de succes!