Cea mai periculoasă poziție sexuală! Ar fi bine să nu o mai practici niciodată

Home / Health / Cea mai periculoasă poziție sexuală! Ar fi bine să nu o mai practici niciodată
Cea mai periculoasă poziție sexuală! Ar fi bine să nu o mai practici niciodată

Dintre toate pozițiile sexuale existenta, una singură câștigă detașat la capitolul risc de accidentare. Este o poziție pe care sigur ai încercat-o ori de câte ori ai făcut sex, pentru că simți că îți dă putere și te face să te simți că îl domini pe cel de sub tine! Însă specialiștii spun că niciodată nu ar trebui să o mai faci în această poziție! Uite care este poziția sexuală în urma căreia el se alege cu cele mai urâte fracturi!

Citește și: Cum să îl cucerești din 4 gesturi? Rețeta sigură, nu ai cum să dai greș cu ea!

Se pare că, potrivit studiilor, cea mai periculoasă poziție sexuală este ”femeia deasupra”, care prezintă cele mai mari probabilităţi de a provoca fracturi ale penisului, potrivit unei cercetări realizate de un grup de oameni de ştiinţă din Brazilia, informează independent.co.uk.  Ea este responsabilă de jumătate din cazurile de fracturi ale penisului tratate în trei spitale, potrivit unor cercetători din Brazilia. De ce este atât de periculoasă? Pentru că femeia controlează penisul cu întreaga ei greutate corporală, fiind puțin mai greu ca ea să întrerupă această mişcare. Poziţia sexuală „femeia deasupra” a fost cauza a peste 29% dintre fracturi de acest tip. La polul opus, cea mai sigură poziție este aceea a misionarului.

Autorii studiului au cercetat pe o perioadă de 13 ani, dosarele a 44 de bărbaţi care au avut nevoie de îngrijiri medicale în trei spitale din oraşul Campinas, Brazilia, în cazul cărora exista suspiciunea de fractură de penis. 42 dintre aceste cazuri au fost confirmate. Din acestea, 28 de fracturi s-au produs în timpul unui act heterosexual. Jumătate dintre pacienţi au menționat că au auzit un zgomot asemănător producerii unei fisuri, urmat de o senzație cruntă de durere.

Dacă alegi să practici această poziție, mare atenție la cum o faci, pentru a nu-i produce lui o fractură de penis. Poți controla mișcarea și penetrarea, dar dacă nu vrei să riști, schimbă această poziție foarte repede, chiar dacă amândoi sunt apriinși și prinși de mișcare.

Comments are closed.