epilare faciala
0

Cea mai rapidă epilare definitivă! Cum să elimini părul de pe față sau corp în doar 5 minute

Părul de pe corp arată inestetic, iar femeile sunt cele care îl înlătură cel mai des. Deși rolul părului de pe corp este de a ne proteja de praf sau bacterii, majoritatea oamenilor îl elimină prin diferite procedee cum ar fi epilarea cu ceară, aparatul de ras ori cremele depilatoare. Pentru a scăpa mai rapid de părul de pe față sau corp, vă propunem o metodă care doar în cinci minute elimină fiecare fir de păr din zonele nedorite pentru totdeauna.

Dacă ești femeie, sigur te vei bucura după ce vei afla că pentru a scăpa de părul de pe corp ai nevoie de doar 2 ingrediente. Părul excesiv de pe brațe, picioare, zona intimă sau față semnifică o adevărată problemă estetică pentru timpurile noastre, iar multe dintre doamne și domnișoare apelează chiar și la epilarea definitivă pentru a scăpa de firele de păr. Nu toată lumea își permite epilarea definitvă din motive financiare ori de sănătate, motiv pentru care ar tebui să apelați la metoda de cinci minute care vă lasă fără niciun fir de păr.

Firele de păr se pot înmulți din cauza hormonilor, glandei tiroide sau a geneticii. Poți scăpa de ele prin această metodă simplă.

Ingrediente

  • O cană de ulei de bebeluși
  • O lingură de iod
Preparare
Mixează cele două ingrediente, iar după câteva minute aplică-le în zonele cu păr prin frecare timp e două minute, după care lăsați compoziția timp de cinci minute în acea zonă. După ce timpul a trecut, ia o cârpă umedă și șterge zona cu păr. Repetați tratamentul naturist timp de câteva zile, iar părul va deveni mai subțire și va dispărea definitiv, până la urmă. Cei care au încercat această metodă susțin că părul le-a crescut din ce în ce mai rar după ce au folosit cele două ingrediente.

S-ar putea să-ți placă și...