Ceaiul natural care dizolvă pietrele la rinichi, distruge celulele canceroase și curăță ficatul

Home / Health / Ceaiul natural care dizolvă pietrele la rinichi, distruge celulele canceroase și curăță ficatul
Ceaiul natural care dizolvă pietrele la rinichi, distruge celulele canceroase și curăță ficatul

Rețeta ceaiului pe care trebuie să-l consumați este foarte simplu de urmat, costă puțini bani, iar ingredientele se pot găsi în orice magazin. Este vorba de ceaiul din ghimbir în combinație cu turmericul, mierea și laptele de cocos, care împreună fac adevărate minuni asupra corpului. Este foarte clar că cele mai sănătoase lucruri pentru organismul uman sunt plantele, legumele și fructele naturale bogate în vitamine și nutrienți de care organismul nostru are nevoie.

Beneficii ghimbir

Datorită proprietăților sale antibacteriene, antiinflamatorii și antivirale, ghimbirul este unul dintre cele mai puternice și mai sănătoase alimente din câte există. Această rădăcină ajută la regenerarea organismului, deoarece este bogată în minerale multiple, antioxidanți, vitamina C și magneziu. Proprietățile benefice ale ghimbirului au fost folosite de secole în tratamentul astmului, bolilor de inimă, indigestiei, imunității slabe și durerii. Consumul de ceai de ghimbir în timpul iernii împiedică diferite probleme de sănătate, având o gamă largă de utilizări:

  • Întăreste sistemul imunitar
  • Luptă împotriva infecțiilor
  • Tratează răni, răceli, gripă
  • Îmbunătățește circulația sângelui
  • Ajută la eliberarea de vitamine, minerale și oxigen

Beneficii miere

Mierea este foarte delicioasă și poate înlocui zahărul fără probleme. Este un produs natural care ajută organismul să lupte împotriva cancerului, afecțiunilor digestive și hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile infecșioase și de nutriție, cât și în afecțiunile cutanate și sanguine. Nu este, însă, recomandată persoanelor care suferă de obezitate, dibet zaharat, tulburări glicoregulatorii, insuficiență pancreatică exocrină și pentru pacienții gastrectomizați, cât și în anumite tulburări alergice.

Iată cum să prepari un ceai delicios și extrem de sănătos

ingrediente:

  • ¼ linguriță de ghimbir măcinat
  • ¼ linguriță de turmeric de pământ
  • lapte de nucă de cocos
  • câteva lingurițe de miere organică
  • o cană cu apă

Instrucțiuni: Prepararea acestei băuturi sănătoase este simplă și ușoară. Se fierbe apa, se adaugă ghimbirul și turmericul și se lasă la fiert timp de 8-10 minute. După aceea, adăugați laptele, apoi presați ceaiul într-o ceașcă. Se lasă puțin la rece și se consumă!

Enjoy! 🙂 :* 😀