Cel mai sexy model „Plus-Size”. Ashley Graham a realizat o ședință foto în costum de baie

Home / Fashion / Cel mai sexy model „Plus-Size”. Ashley Graham a realizat o ședință foto în costum de baie
Cel mai sexy model „Plus-Size”.  Ashley Graham a realizat o ședință foto în costum de baie

Anul trecut, Sports Illustraded ne-a surprins plăcut când au anunțat noua campanie pentru bikini plus size. Fotografiile cu modelele au făcut furori pe tot mapamondul și încă sunt foarte vizionate. Nu toată lumea a văzut însă cu ochi buni această campanie.

Când modelul Robyn Lawley a fost ales să pozeze și să prezinte lenjeria intimă în 2016, nu toată lumea a fost de acord. Sports Illustraded dorește să facă un catalog prin care să arate reprezentația corectă a femeilor plus size (tehnic vorbind, „plus-size”, sau mărimea plus, ar începe de la nr. 8 în sus în industria modelingului ,  însă în lumea reală, plus-size începe de la mărimea 14). Modekul nu s-ar fi încadrat în categorie, fiind mult mai slab față de femeile normale.

Swimsuit 2015: Natural Beauty Robin Lawley Various/NA, NA, USA 6/22/2014 X158332 TK4 Credit: James Macari Swimsuit by: Montce
Modelul Robin Lawley FOTO: James Macari

Anul acesta,  SI (Sports Illustraded) a anunțat în revistă și pe paginile de socializare că va apărea un nou model plus-size. Suntem încântați să vedem că urmează să vedem formele modelului Ashley Graham. Tânăra de 28 de ani are deja un portofoliu impresionant, iar, în plus, ea va mai apărea în campaniile  lui Lane Bryant, care a proiectat mai multe seturi de lenjerie intima foarte sexi. Graham a mers pe podiumul de la New York Fashion Week, care a  fost  primul plus-size show. Ea a mai facut parte din campania Swimsuits For All.

elli.ro
FOTO: Modelul Ashley Graham

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.