Cele 3 ingrediente care îți repară gingiile! De acum înainte, uită de această problemă, pentru că soluția e la îndemână!

Home / Health / Cele 3 ingrediente care îți repară gingiile! De acum înainte, uită de această problemă, pentru că soluția e la îndemână!
Cele 3 ingrediente care îți repară gingiile! De acum înainte, uită de această problemă, pentru că soluția e la îndemână!

Experții medicali spun că sensibilitatea gingiilor poate duce la leziuni severe a țesutului și a structurii osoase a dinților, precum și la eventuala pierdere a dinților. Remedii există și bineînțeles, cele mai eficiente dintre ele sunt cele naturale! Uite care sunt cele 3 ingrediente care te scapă de problema cu gingiile, fără cea mai mică durere de cap!

Și acum, probabil te întrebi ce cauzează ca gingiile să se diminueze? Ei bine, putem răspunde la asta pentru tine. În primul rând, trebuie să știți că un studiu recent a descoperit că una dintre cauze este chiar igiena excesivă a acestora. Experții spun că o altă cauză comună este genetica. Conform celor mai recente statistici, experții spun că 30% din populație este predispusă la boli ale gingiilor. Dacă te numeri printre cei care fac parte din acest procent, vei fi întotdeauna la un risc crescut. Trebuie să știi că o altă cauză a problemelor cu gingiile este  fumatul. Conform experților medicali, fumatul este unul dintre cei mai mari factori în dezvoltarea unei varietăți de probleme ale gingiilor.

Scapă de tartrul dentar cu un singur ingredient din bucătărie

Dacă observi sângerare după periaj sau folosirea aței dentare, gingiile umflate, respirație urât mirositoare și durere a acestora, este momentul să iei măsuri. Iată ce remedii naturiste te pot ajuta!

Ceai verde

Consumul regulat de ceai verde este de ajutor în problema gingiilor. Cercetătorii au descoperit o scădere a bolii parodontale atunci când ceaiul verde a fost consumat în fiecare zi de către participanții la studiu. Ar trebui să încercați cu siguranță acest remediu.

Aloe vera

Această plantă super-sanatoasă  poate oferi mai multe beneficii pentru sănătate. Puteți să o utilizați atât local cât și intern. Un studiu recent a descoperit ca aloe vera funcționează ca un mare vindecător al bolii parodontale. Studiul a evaluat 15 de subiecți și a constatat că atunci când gelul de aloe vera a fost administrat oral, severitatea diferitelor boli gingivale a fost redusă.

Eucalipt

Ar trebui să știi că eucaliptul este o puternică substanță anti-inflamatoare, care ucide bacteriile din gură. Utilizeaz-o ori de câte ori simți că începi să ai probleme cu gingiile și o să vezi cum totul se va calma instant. Ar trebui să știți că mulți experți din întreaga lume  recomandă amestecarea următoarelor două ingrediente pentru a crea o apă de gură perfectă pentru a elimina orice problemă cu gingiile. Pune 2 lingurițe de ulei de eucalipt într-o cană de apă caldă și clătește gura cu ea.