Cele mai erogene zone ale unei femei și cum să le atingi pentru a declanșa plăcerea absolută

Home / Health / Cele mai erogene zone ale unei femei și cum să le atingi pentru a declanșa plăcerea absolută
Cele mai erogene zone ale unei femei și cum să le atingi pentru a declanșa plăcerea absolută

Femeile au foarte multe zone erogene, mult mai multe decât bărbații. Iar pentru o relație fericită, este important ca atât femeile, cât și bărbații să știe aceste zone, pentru a putea face uz de ele. Odată ce atingi o femeie în aceste locuri, o vei face să fie nebună după tine!

Femeiele au senzori de agrement pe tot corpul, pe care nici ea nu îi știe foarte bine. Odată ce citești acest material, vei deveni conștientă de toate zonele pe care un bărbat le poate atinge și care te pot aduce pe culmile plăcerii. Dacă vezi că nu se pricepe, îi poți sugera tu câteva tehnici prin care să poate facă asta!
Sărutările pe ceafă. Femeile se dau în vânt după sărutările pe ceafă. În Japonia, ceafa este considerată foarte sexy, mai ales prin faptul că este dezgolită și vulnerabilă. Astăzi, zona cefei este subestimată atunci când vine vorba de plăcere, dar încă mai funcționează.

Clavicula. Să fim sinceri! Clavicula bine definită poate fi foarte sexy pe o femeie. Și ar trebui ca un bărbat să își arate aprecierea pentru frumusețea femeii, atingând această zonă cu săturări ușoare. Un sfat privind această zonă ar fi ca această să fie sărutată atunci când femeia este îmbrăcată, nu dezbrăcată. Sigur, este una dintre cele mai erogene zone și în timpul sexului, așa că ar trebui să îi spui celui de lângă tine cât de mult îți place să fii sărutată aici.

Spatele. Cu toate că nu ți se pare la o primă vedere, și spatele este o zonă erogenă, mai ales dacă este simulată cu vârful degetelor sau cu mișcări simple de masaj. Acest lucru dovedește grija unui bărbat pentru femeia de lângă el și că o protejează. O zonă similară este în jurul umerilor, la fel de erogenă. Atunci când sunteți singuri, roagă-l pe iubitul tău să stimuleze această zonă cu limba, dar fără a fi prea insistent.

Citește și Chiar dacă slăbești, grăsimea din jurul abdomenului rămâne? Uite soluția pentru tine!

Spatele genunchiului. De obicei, oamenii nu dau o mare atenție zonei din spatele genunchiului, dar aceasta este o mare greșeală. De ce? Pentru că acea zonă este foarte sensibilă. Dacă îl rogi să mângîie această zonă, atât tu, cât și el, veți avea parte de o mare surpriză! Atunci când sunteți în pat, nu uita să îl rogi să stimuleze spatele genunchiului, dacă vrea să te topești de plăcere.

Lobul urechii. Foarte excitant de atins, mai ales de limba unui bărbat. Roagă-l să atingă, să sărute sau chiar să muște ușor lobul urechii, dacă vrea să vadă satisfacția pe fața ta. Bărbați, puteți încerca să ronțăiți zona din afara urechii, dar ceea ce trebuie să știți este că femeile nu sunt înnebunite după limba în ureche, pe care o găsesc un gest revoltător de cele mai multe ori.

Masajul la picioare. Este un alt lucru după care se topesc femeile, mai ales dacă au un job solicitand, care le cere să stea toată ziua în picioare sau să stea pe tocuri.O femeie nu va refuza niciodată masajul la picioare, mai ales dacă cel de lângă ea are degete lungi și frumoase, care îi pot asigura câteva minute de neuitat în ceea ce privește relaxarea.