Cele mai hot rochii ale momentului! Iată cu ce să te îmbraci să fii în tendințe!

Home / Fashion / Cele mai hot rochii ale momentului! Iată cu ce să te îmbraci să fii în tendințe!
Cele mai hot rochii ale momentului! Iată cu ce să te îmbraci să fii în tendințe!

Pentru acest sezon, designerii au pregătit o diversitate de rochii, care mai de care mai interesante, jucăușe și orginale prin imprimeu sau prin croială. Indiferent de casa de modă care le-a creat, există însă un trend în ceea ce privește culorile și materialele folosite pentru rochii, respectat cu strictețe de fiecare designer în parte. Dacă afli care este acest trend în ceea ce privește aceste piese vestimentare, atunci succesul îți este asigurat, iar toți ochii se vor întoarce după tine. Cele mai hot modele de rochii ale momentului te așteaptă să le alegi. Vezi care model ți se potrivește

Sunt câteva modele de rochii cât de poate de interesante în acest sezon, ca și culoare și materiale folosite. Nu uita că aceste piese vestimentare nu trebuie să îți lipsească din garderobă, pentru că îți asigură un look feminim și încrezător. Altfel cum să îl impresionezi pe el?

Trandafirul englezesc

rochie hot 1

Acesta este un pattern care se poartă, mai nou, la nivel de rochie. Este un imprimeu floral, care după cum îi spune și numele, este alcătuit din trandafiri englezești, mai mari sau mai mici, în funcție de modelul ales. Dacă alegi o rochie cu acest tip de imprimeu, succesul îți este asigurat!

Citește și: Reveniri spectaculoase în modă. Aceste piese vestimentare nu trebuie să îți lipsească!

Bicromie

Rochiile în două nuanțe sunt și ele la mare căutare. Fie că sunt bodycon-uri, fie că sunt baby-doll sau au altp croială, alege cu încredere acest tip de rochii. Contrastul cel mai des căutat și utilizat este roz pal-negru, o combinație delicioasă pentru orice piesî vestimentară!

Dantele

Dantelele nu au iești din trend încă. Se mai poartă și acest sezon, în diferite forme și combinații. Cele mai interesante modele de rochii din acest material sunt cele midi, ușor vintage, care îți conferă feminitate imediat ce le pui pe tine. Cu o pereche de sandale fine, vei avea cu siguranță cel mai mare succes printre bărbații din jurul tău.

Verde 

Se poartă verdele în toate nuanțele, de la cele mai deschise, la cele mai închise. Este adevărat, cele închise îți conferă o anumită prestanță și delicatețe, de care te poți folosi pentru a-l cuceri. Alege orice model îți place. Foarte hot sunt rochiile pe un umăr, care îți scot în evidență formele. Nu uita nici de rochiile lungi din voal pe această nuanță, care îți vor da un aspect boho chic mai mult ca sigur.