Cele mai incitante poziții sexuale. Încearcă-le acum cu iubitul tău pentru a-l face să ajungă pe culmile extazului!

Home / Health / Cele mai incitante poziții sexuale. Încearcă-le acum cu iubitul tău pentru a-l face să ajungă pe culmile extazului!
Cele mai incitante poziții sexuale. Încearcă-le acum cu iubitul tău pentru a-l face să ajungă pe culmile extazului!

Vrei să îl dai pe spate în pat și să îl ții lângă tine pentru totdeauna? Atunci, trebuie să  îl iei prin surprindere de fiecare data cu ceea ce știi. Renunță la pozițiile sexuale clasice și condimentează puțin viața din dormitor dacă vrei să devină dependent de ceea ce îi oferi când sunteți doar voi doi. Iată ce poziții sexuale ai putea să încerci,  atât pentru plăcerea lui, dar și a ta.

Nu trebuie să ai neapărat foarte multă experiență pentru a da pe spate un barbat, ci să fii cat se poate de relaxată și încrezătoare în forțele proprii. Bărbaților le place asta. Cu cât ești mai încrezătoare,  cu atât mai bine, îi dovedești lui că știi cu adevărat ce sa faci în dormitor. Este adevărat,  o lenjerie sexy ar ajuta imens, pentru că înainte de toate,  bărbații sunt stimulați vizual.

Pozițiile sexuale pe care ți le recomandăm pentru a ajunge pe culmile extazului sunt următoarele:

Misionar condimentat

Stai întinsă pe spate și trage genunchii către tine, aproape de piept. Partenerul tău va sta cuva în genunchi, în fața ta și îți va îmbrățișa genunchii, pentru a putea avea un control mai bun asupra penetrării. În felul acesta, va putea face mișcări lente, pentru a-ți spori ție plăcerea.

Doggie style original

Pune-ți partenerul să stea pe spate și să își aducă genunchii la piept. E nevoie de ceva acrobație pentru poziția aceasta sexuală, dar merită cu siguranță. Coboara-te deasupra lui, folosind partea din spate a coapselor ca și un scaun și picioarele lui (care se împing în umerii tăi ) ca un spătar.  Pune-ți mâinile în spate pentru a avea mai mult echilibru. Odată aflați în poziția asta, înnebunește-l cu mișcările pe care le faci. Mare atenție,  este o poziție de penetrare destul de adâncă,  așa că nu te hazarda foarte mult cu săriturile.  Veți avea amândoi orgasm destul de repede.

Spooning cu un mic twist

Spooning este poziția pe care tu o cunoști drept „lingura” sau „lingurița”, adică poziția în care stați lipiți unul de altul, tu cu spatele la el. Ei bine, această poziție se poate adapta un pic,  pentru a mai condimenta lucrurile. Stai pe burtă, cu genunchii sub tine, lipită de genunchi. Mai pe scurt, îmbrățișează-ti genunchii. El va veni deasupra ta, lipit de tine din toate punctele de vedere. Imaginea pe care i-o vei oferi va fi una pe care nu o va uita niciodată prea curând.