Cele mai tari ținute pentru plajă

Home / Fashion / Cele mai tari ținute pentru plajă
Cele mai tari ținute pentru plajă

Atunci când mergi la plajă, piesele vestimentare și accesoriile contează mai mult decât crezi. Șine de stilul personal al fiecăreia și de modul de a asorta piesele vestimentare între ele pentru a te asigura că ai o ținută impecabilă și că întorci toate capetele după tine. Dar ce ai spune dacă ți-ai oferi o idee de ținută completă, care avantajează pe oricine și te va transforma într-un punct de atracție pe plajă? Uite ce piese vestimentare să alegi!

Citește și: Iată cum să te îmbraci super stilat în weekend. Toți vor întoarce capul pentru tine

Costumul de baie 2 piese

Alege un costum de baie uni, în culori sau nuanțe foarte delicate. Propunerea noastră ar fi un roz pal. Acest gen de slip pe care îl vezi mai jos ar trebui să avantajeze pe oricine, însă mare grijă la mărimea pe care o alegi, să nu fie prea mic pentru tine. Sutienul se potrivește și pentru un piept generos, dar și pentru unul care nu prea este dotat de la mama natură. costum baie

Costum de baie o piesă

Alege un costum de baie într-o singură piesă, dacă și se pare mai sexy. Alegerea noastră este un costum de baie simplu, negru, care avantează femeile cu forme. Atrage atenția prin simplitatea lui și cine bine pe absolut oricine, punând în evidență feminitatea. Nu este nici decoltat, nici decupat, așa că dacă sunt zone pe care vrei să le ascunzi, acest tip de costum de baie este perfect.

costum de baie 2

Caftan de plajă

Alege un caftan de plajă într-o nuanță aprinsă, de vară, cum este și propunerea noastră. Este o cămașă foarte lungă și vaporoasă,care te protejează de razele soarelui și îți dă și acea notă de feminitate de care ai nevoie. Plus că este atât de lejer, încât te va relaxa de îndată ce îl vei pune pe tine. Dacă alegi și varianta cu imprimeu, este și mai bine. Accesorizează cu o pereche de ochelari statement și cu o pereche de sandale lejere, iar look-ul tău devine fabulos.

camasa plaja