Celulele canceroase mor în 42 de zile: acest suc a vindecat 45 de mii de persoane de cancer și alte boli incurabile

Home / Health / Celulele canceroase mor în 42 de zile: acest suc a vindecat 45 de mii de persoane de cancer și alte boli incurabile
Celulele canceroase mor în 42 de zile: acest suc a vindecat 45 de mii de persoane de cancer și alte boli incurabile

Rudolf Brojs din Austria și-a dedicat întreaga viață pentru a găsi un leac natural care să lupte împotriva cancerului și care să elimine celule canceroase din corp. Terapeutul a realizat o cură care poate distruge celulele canceroase dacă este urmată cu sfințenie.Austriacul a realizat și rețete de sucuri pe care le poți consuma în timpul celor 42 de zile în care se ține cura împotriva cancerului.

Terapeutul Rudolf Breuss  (1899–1990) este renumit în toată lumea pentru tratamentele naturiste pe care le-a preparat împotriva cancerului. El a scris o carte intitulată ‘’The Breuss Cancer Cure: Advice for the Prevention and Natural Treatment of Cancer, Leukemia and Other Seemingly Incurable Diseases – „Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei şi a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusă în 7 limbi şi a fost vândută în peste 1 milion de copii.

Terapeutul menționează în cărțile sale că maladia canceroasă poate fi învinsă dacă se ține o cură de 42 de zile în care consumul de carne este total înlăturat, iar organismul se hrănește cu fructe și legume specifice. În acest timp, conform teoriei terapeutului, sângele devorează tot ce este străin în corp și astfel celulele canceroase dispar.

Sucul despre care vă vorbim a vindecat peste 45 de mii de persoane care sufereau de cancer, dar și de alte boli incurabile. Terapeutul Rudolf Breuss susține că în cazul oamenilor cancerul poate supraviețui doar dacă este ajutat de proteine. Austriacul a realizat această cură de 42 de zile în care le recomandă oamenilor să bea doar ceaiuri speciale și sucuri vegetale. În cele 42 de zile, celulele canceroase încep să moară deoarece nu au cu ce să se hrănească.

Cu toate astea, Rudolf Breuss susține că nu este bine să alarmăm cancerul și să credem că l-am păcălit. Orice formă de boală poate recidiva, însă alimentația și stilul de viață este foarte important în extinderea acestei maladii. Înainte de a începe orice tratament medicamentos sau naturist, indiferent de boala de care suferiți, vă recomandăm să vă consultați cu un medic specialist.

Terapeutul a vindecat 45 de mii de persoane de cancer
Terapeutul a vindecat 45 de mii de persoane de cancer

Cura care te scapă de cancer

Ceaiuri in timpul tratamentului împotriva cancerului

Ceai de salvie – pentru gargară se prepară cu apă caldă, nu se fierbe (doar infuzie), deoarece conține uleiurile eterice necesare gargarei. Pentru băut se fierbe 3 minute, nici mai mult nici mai puțin, pentru că astfel se eliberează enzima necesara ganglionilor și maduvei spinării. (se poate combina cu sunătoare, mentă și roiniță)

Ceai pentru rinichi – infuzie (nu se fierbe): amestecaţi 40% coada calului, 30% urzici, 20% troscot, 10% sunătoare. Nu se fierbe (infuzie), se lasă 10 minute în apă caldă, se strecoara, apoi peste zaț se mai pune apă și se fierbe. Apoi se strecoară și se amestecă cu cealaltă tură. Se consumă pe durata a 3 saptamani, fără a se depăși această perioadă. Ceai de năpraznic (infuzie) – obligatoriu în orice formă de cancer, mai ales după iradieri.

„Tratamentul total de cancer” Breuss
 • În timpul curei nu este permis să se mănânce nimic timp de 42 de zile; se beau doar sucurile de legume în amestec cu ceaiurile respective.
 • Numai cu sucuri perfect naturale, de preferat preparate în casă.
 • Se consumă numai sucul, fără pulpă (zaț), pentru ca acesta este hrană solidă.
 • Dacă ceaiul de coajă de cartofi nu are gust bun, se renunță la el, înseamnă că ficatul nu are nevoie de el.
 • De preferat ar fi să nu se consume mai mult de o jumătate de litru de suc pe zi.
 • Se bea încet, câte o linguriță, se însaliveaza bine și apoi se înghite.
 • Toate ceaiurile se beau fără zahar.
 • Nu este indicat să beți doar suc, fără ceai.
 • Nu se trece brusc numai la cură, este nevoie de cateva zile pentru a va obișnui.
 • După cura nu se revine brusc la alimentație.

Exemplu pentru o zi: – dimineata, se bea intai, incet, jumatate de ceasca de ceai rece, pentru rinichi; – peste 30-60 minute, se bea 1-2 cesti de ceai de salvie cu sunatoare, menta si roinita; – dupa 30-60 minute, se ia o inghititura de suc bine insalivat, apoi se mai repeta la o jumatate de ora cate o gura de suc, sau numai cand se simte nevoia; – ceai pentru rinichi, se mai bea o data la pranz si o data seara, iar celelalte ceaiuri de cate ori se doreste; – sucurile, nu se beau mai mult de o inghititura bine insalivata si este recomandabil sa nu se depaseasca o jumatate de litru pe zi.

Ceaiurile și supele se strecoară foarte bine. Trebuie ca acest conținut să fie sorbit, nu băut și îl amestecați foarte bine cu salivă înainte să-l consumați. Sucul de cartofi este esențial pentru tumorile hepatice și trebuie consumat timp de trei luni. Suc trebuie să consumați doar 500 de mililitri pe zi. În perioada curei este interzis fumatul, evitarea efortului fizic exagerat și multă liniște. Nu se recomandă cura înainte sau după o operație, în timpul unor tratamente cu raze sau citostatice.

Rețeta sucului care te vindecă de cancer

Exemplu suc : 300g sfecla rosie, 100g morcov, 100g bulb de telina, 50g ridiche neagra, un cartof mic, ori ceai de coajă de cartofi, băut rece.

 • sfeclă roșie (55%),
 • morcovi (20%),
 • rădăcină de țelină (20%),
 • cartofi (3%)
 • ridichii (2%)
Preparare

Tot ce trebuie să faci pentru a prepara băutura minune care luptă împotriva cancerului este să adaugi ingredientele într-un blender, iar apoi să consumi sucul de fiecare dată când îți este foame. Poți începe tratamentul care luptă î,potriva cancerului chiar cu acea zi. Ține minte că nu trebuie să exagerezi cu acest suc și să îl consumi atât cât corpul tău îți cere. În restul zilei poți consuma celelalte alimente pe care terapeutul le recomandă în cartea sa.

Beneficii sfecla roșie

Sfeclă roșie este bogată în antioxidanți, vitaminele C, B1, B2, B6, acidul folic și pantotenic /  mineralele – potasiu, fosfor, magneziu, calciu, sodiu, fier, zinc. Sfecla roșie este considerată una dintre cele mai benefice legume. Culoarea roșie din sfecla provine din pigmenți purpuriu numiți betacianine. O serie de studii au confirmat că sfecla roșie este extrem de benefică în tratamentul leucemiei și cancerului. Sfecla este bogată în betaină, care este un aminoacid cu proprietăți anticanceroase puternice. În plus, este un agent puternic antiinflamator, antioxidant și detoxifiant. Studiile confirmă faptul că betaina distruge celulele din țesutul tumoral.

Sfeclă roșie poate fi utilizată pentru tratarea multor tipuri de cancer, iar conform unor studii, 100% dintre subiecții care suferă de cancer au răspuns pozitiv la tratamentul cu sfeclă roșie. Sfecla roșie este benefică pentru femeile gravide deoarece conține niveluri ridicate de acid folic. Îmbunătățește funcția ficatului și a vezicii biliare, prevenind constipația. Ajută la dureri de cap, dureri de dinți, dizenterie, probleme la nivelul oaselor, probleme ale pielii și dureri menstruale. Este o adevărată planta medicinală universală, care ar trebui să fie o parte indispensabilă a fiecărei diete.

Sursa: tratamenteanticancer.com