Cercetătorii germani uluiesc lumea: Există viață după moarte! Iată ce au descoperit!

Home / Lifestyle / Cercetătorii germani uluiesc lumea: Există viață după moarte! Iată ce au descoperit!
Cercetătorii germani uluiesc lumea: Există viață după moarte! Iată ce au descoperit!

Un anunț uluitor a fost făcut în această dimineață de către o echipă de psihologi și medici de la Technische Universität din Berlin. Echipa de experți susține că există viață după moarte într-o anumită formă și acest lucru a fost demonstrat prin experimente clinice. Anunțul vine ca urmare a unui studiu de examinare medicală care a supravegheat experiențele aproape de moarte, prin inducerea morții clinice la pacienții cu o durată de aproximativ 20 de minute înainte de a fi aduși înapoi la viață.
Acest studiu s-a desfășurat pe o perioadă de 4 ani și a inclus 944 de voluntari, precum și o combinație de medicamente, cum ar fi adrenalina și dimetiltriptaminei, care permit organismului să supraviețuiască în starea de moarte clinică și pentru a readuce la viață subiectul fără probleme.  După inducerea decesului clinic, o stare de comă temporară a fost indusă asupra pacientului. Pentru aceasta, medicii au folosit un amestec diferit de medicamente, care au fost filtrate de ozonul din fluxul sanguin al pacientului în timpul procesului de reanimare, 18 minute mai târziu.

Oamenii de știință germani dovedesc că ar exista viață după moarte

Lungimea de 20 de minute al acestui experiment a fost posibilă doar prin folosirea AutoPulse, un sistem de resuscitare cardiopulmonară (CPR), intrat în folosință recent. De-a lungul ultimilor ani, acest tip de echipament a fost folosit pentru resuscitarea oamenilor care au murit la un interval cuprins între  40 de minute până la o oră.

Cercetarea a fost condusă de Dr. Berthold Ackermann și echipa sa, care a monitorizat îndeaproape experimentul și au colectat diferitele mărturii ale subiecților. Rezultatele au relevat faptul că toți subiecții au avut unele amintiri despre experiențele morții lor  clinice, dintre care majoritatea au fost foarte asemănătoare. Au existat, totuși, unele variații de la un pacient la altul.

Cele mai multe dintre mărturii au inclus un sentiment de detașare de corp, sentimente de levitație, seninătate totală, securitate, căldură, un sentiment de dizolvare absolută și prezența unei lumini copleșitoare.

Citește și Dieta care te menține veșnic tânără. Ce să mănânci ca să nu îmbătrânești

Echipa de medici, adaugă, de asemenea, că sunt conștienți de repercusiunea pe care experimentul lor o poate avea asupra majorității oamenilor, mai ales atunci când au făcut clar faptul că convingerile religioase nu au avut nici o influență asupra senzațiilor și experiențele simțite de subiecți în timpul experimentului. Pentru a fi mai specific, studiul a inclus oameni de diferite religii – creștini, musulmani, evrei, hinduși și atei.

Dr. Ackermann, coordonatorul experimentului, a declarat că: „Știu că rezultatele noastre ar putea perturba credințele multor oameni. Dar într-un fel, ne-am răspuns la una dintre cele mai mari întrebări din istoria omenirii, așa că sper ca acești oameni vor fi capabili să ne ierte. Da, există viață după moarte și se pare că acest lucru se aplică pentru toată lumea„.