Cum să scapi de grăsimea din jurul abdomenului

Home / Diet and Fitness / Cum să scapi de grăsimea din jurul abdomenului
Cum să scapi de grăsimea din jurul abdomenului

Ți se întâmplă foarte des să slăbești, dar grăsimea din jurul abdomenului să rămână? Nu știi ce să mai faci din acest punct de vedere? Ei bine, există o rețetă foarte simă care te poate ajuta să topești grăsimea din jurul abdomenului și să arăți suplă! Uite care este rețeta magică, ce te ajută, indiferent de oră și zi! Funcționează de fiecare dată!

Pentru această rețetă simplă vei avea nevoie de ghimbir, lămâie și hrean. Acest amestec va reduce dimensiunea taliei și te va ajuta, de asemenea, să scapi de excesul de apă din organism!
Hreanul este un ingredient important, deoarece este bogat în vitamina B1, B2, B6 și C, fosfor, fier, potasiu și magneziu. Aceste substanțe nutritive ajută la stimularea bacteriilor bune, reduce oboseala și stimulează metabolismul.

Vei avea nevoie:

  • 125 de grame de hrean
  • 4 lămâi
  • 3 lingurite de miere
  • 2 lingurițe de scorțișoară
  • 2 cm de rădăcină de ghimbir

Citește și Află care sunt vedetele care nu au apelat niciodată la operații estetice

Se amestecă ghimbirul și hreanul, iar apoi se adaugă sucul de lămâie de la cele 4 lămîi. Se am. La final se adaugestecă bine totul până când devine omogen. Se adaugă miere și se amestecă din nou până când se obține un amestec. După ce ați pus amestecul într-un borcan, acesta se pune în frigider.

Consumați siropul de 2 ori pe zi, timp de 3 săptămâni. Ar trebui să fie consumat înainte de mese sau de exercițiile zilnice. După 3 săptămâni, se face o pauză pentru câteva zile.