Cinci lucruri pe care nu le știai despre Kim Kardashian! O să îți schimbi părerea despre ea!

Home / Lifestyle / Cinci lucruri pe care nu le știai despre Kim Kardashian! O să îți schimbi părerea despre ea!
Cinci lucruri pe care nu le știai despre Kim Kardashian! O să îți schimbi părerea despre ea!

Kim Kardashian, una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, a acaparat internetul ca o furtună în ultimii ani. Ea are propriul său realitily show, este model, actriță și femeie de afaceri. Este o persoană asupra căreia se opresc mereu blitzurile. Poți sî fii fanul ei sau nu, dar este imposibil să nu fi auzit de ea la știri. Multă lume o cunoaște, dar cea mai multă lume nu cunoaște 5 lucruri esențiale despre Kim Kardashian. Sunt un pic șocante, așa că țineți-vă bine!

Kim Kardashian a fost la o școală catolică

Surorile Kardashian au toate un lucru în comun. Toate au fost la Liceul Marymount, care nu este altceva decât o școală catolică. Aici, pentru a putea promova, elevii trebuia să depună 100 de ore în folosul comunității. Știm, nimeni nu ar fi bănuit vreodată asta, având în vedere modul în care se poartă Kardashian acum și pozele nud care isterizează internetul de fiecare dată.

Și-a făcut aniversarea de 14 ani la Neverland

În 2009, Kim a spus într-unul din interviurile sale că s-a întâlnit o perioadă cu unul dintre nepoții lui Michael Jackson. Ea și-a celebrat ziua de 14 ani la ferma Neverland, pe care o deținea starul Michael Jackson la acea perioadă. Neverland este una dintre cele mai faimoase proprietăți din lume, care este recunoscută pentru atracțiile pe care le are. Locația și-a primit numele după o insulă fantastică din povestea lui Peter Pan. Kim a spus că a dat multe ture proprietății și că are cele mai frumoase amintiri de acolo.

Kim are tendințe compulsivo-obsesive

Tot într-un interviu, Kim a spus că totul în viața și în casa ei trebuie să fie imaculat. Atât de imaculat, încât nu poate face duș decât dacă baia sa scârțâie de curățenie. Se bănuiește că ar avea OCD, judecând după modul în care își organizează viața și lucrurile pe care le deține.

Îi place să se uite la filme polițiste

Este cât se poate de interesată de filmele polițiste. A spus într-un interviu că nu se uită la multe filme sau la televizor, dar când o face, se uită la Dateline NBC și toate filmele  sau emisiunile pe acest subiect

Paris Hilton a fost șefa ei

Înainte ca aceasta să aibă propriul ei reality show, era ”The simple life”. Acesta era un show tv în care Kim apărea ca asistentă a lui Paris Hilton. Ea era cea care organiza dressing-ul lui Paris, pe culori. Probabil de aici i se trag și tendințele compulsivo-obsesive. Era cea care îi dădea sfaturi de styling lui Paris. Într-un interviu, a declarat că obișnuia să o ajute pe Hilton să aleagă cu ce să se îmbrace, să îi spună de ce piese vestimentare trebuia să scape și ce să aleagă în sesiunile de shopping prelungit.