Cinci moduri folositoare de a folosi berea! Cu siguranță le vei încerca și tu

Home / Lifestyle / Cinci moduri folositoare de a folosi berea! Cu siguranță le vei încerca și tu
Cinci moduri folositoare de a folosi berea! Cu siguranță le vei încerca și tu

Berea nu este bună numai pentru a te răcori la mal de mare, într-o vară toridă, iar femeile știu cel mai bine asta. De la ele, cât și de la bunicile și străbunicile lor, am aflat câteva moduri inedite și surprinzătoare de a folosi berea în îngrijirea tenului  și a părului, precum și în curățarea casei.

Citește și: Ce s-a întâmplat după ce o femeie a pus un prosop ud în geam

Berea ca șampon

Probabil că bunica te-a învățat atunci când erai micuță că berea este incredibil de eficientă ca și sampon. Fie o pui într-un recipient și o spray-ezi pe păr, fie o amesteci cu șamponul preferat sau poate că îți clătești părul cu ea, efectul este la fel de benefic, indiferent de ce metodă ai alege. Substanțele din bere îți vor transforma părul și ți-l vor face mătăsos și strălucitor, cu mult volum.

Omoară melcii

Folosește câteva cutii de metal, pe care le îngropi la nivelul solului, pentru a atrage melcii distrugători. Ei vor fi încântați de aromele fermentate și vor pica instant în cutiile de metal, prizonieri.

Baie cu bere

Știm că nu sună prea încântător, mai ales din cauza mirosului fermentat, dar se pare că berea aduce multe beneficii pielii, unul dintre ele fiind vindecare psoriazisului. Oricum, o baie cu bere îți va netezi pielea instant și te va ajuta pe tine să te relaxezi.

berea beneficii

Curăță mobila

Dacă ți-a rămas bere într-o sticlă, care a și răsuflat între timp, folosește-o pentru a da luciu mobilei tale din lemn. Aplică berea pe o cârpă uscată și sterge spațiile care au nevoie de luciu. Și că tot veni vorba de lustruit, berea poate fi folosită pentru lustruirea bijuteriilor din aur.

Marinează carnea

Probabil acest lucru îș știai deja, că berea marinează carnea. Ori de câte ori ai de pregătit un grătar, adu-ți aminte de acest truc, ce va frăgezi carnea imediat și îi va da un plus de savoare. Plus că reduce din numărul de carcinogeni din carne care pot fi declanșați de temperaturile ridicate.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.