Coafura vedetă a verii 2016

Home / Beauty Tips / Coafura vedetă a verii 2016
Coafura vedetă a verii 2016

Vara aceasta se poartă părul prins în coadă, indiferent că vorbim despre o coafură adaptată ținutei de birou, că te pregătești de vacanță sau de o petrecere relaxată în grădină. Cel mai cunoscut hairstylist din România, Cristi Pascu, detaliază modalitățile în care poate fi purtată coada în sezonul estival.

Citește:  Trucuri simple pentru un păr frumos! Cum previi căderea podoabei capilare

Coada rusească

“Coada este o coafură simplă și de mare efect. Nu este nimic sofisticat, iar totul ține strict de fantezia posesoarei. Se poartă cozile rusești, acele cozi realizate în vârful capului, prinse la bază cu o eșarfă, o bentiță din catifea sau un șir de ștrasuri. Toate cântărețele au avut măcar un clip în care coada este foarte înaltă și bine fixată. În acest caz, podoaba capilară trebuie să fie generoasă, soluția de rezervă fiind însă extensiile. O astfel de coafură este ideală dacă vă pregătiți de o petrecere mai sofisticată, de tip cocktail”, declară Cristi Pascu.

poza coada 3(2)

Coada în creștetul capului

“Poate fi foarte ușor adaptată, mai ales în cazul unor rochii de seară sau cu spatele gol. Poate fi lasată simplă sau tapată, astfel încât să capete foarte mult volum”, continuă hairstylistul.

coafuri coada

Coada clasică la jumătatea capului

“Aceasta coadă poate fi purtată în toate variantele posibile, pornind de la o cămașă de office până la o rochie, dacă este bine adaptată. Coada simplă poate fi combinată însă cu diverse împletituri sau accesorii de păr, caz în care efectul poate fi cu adevărat spectaculos”.

coada 10

Coada prinsă la ceafă

“Aceasta este o coafură complementară celebrului coc spaniol și poate fi ușor adaptată în diverse situații. Posesoarea va avea un look relativ cuminte si relaxat. Aceasta este coafura ideală pentru o zi de vacanță petrecută pe Coastă”, mai spune Cristi Pascu.

coafuri coada 2