Consumă aceste ingrediente și vei avea energie pentru întreaga zi și îți va detoxifia imediat corpul

Home / Health / Consumă aceste ingrediente și vei avea energie pentru întreaga zi și îți va detoxifia imediat corpul
Consumă aceste ingrediente și vei avea energie pentru întreaga zi și îți va detoxifia imediat corpul

O modalitate perfectă de a începe ziua și de a alimenta corpul cu energie este dimineața, la cafea. Cel puțin, așa cred majoritatea dintre noi. Dar atunci când înlocuiești ceașca de cafea cu cea de ceai verde, mult mai sănătos, o să observi cum schimbările încep să își facă apariția în viața ta!  Fie că este ceai verde sau negru, cu sau fără zahăr, aceasta este o băutură esențială care stimulează energia și vă permite să reacționați și să gândiți mult mai repede decât o faceți de obicei. Dar ce se întâmplă atunci când combini ceaiul verde cu un alt ingredient? Uite ce se întâmplă!

O mulțime de oameni știu că  a consuma ceai dimineața face de 10 ori mai bine pentru sănătate decât consumul de cafea. Ceaiul este, pe lângă multe altele și o bază bună pentru detoxifiere. Această dieta este  ppulară printre cei care vor să îți detoxifice corpul și să piardă câteva kilograme pentru a ajunge la greutatea ideală. Combinația dintre laptele de migdale și ceai nu numai că are un gust bun și nu dă un sentiment de foame,  dar face minuni când vine vorba de curățarea și detoxifierea organismului.

Această femeie avea 72 kg joi, iar până duminică a ajuns la 67! Cum a reușit? Află și tu!

Această dietă vă ajută să pierdeți între 0,5 până la 2 kg într-o zi. Dieta ar trebui practicată o zi, nu mai mult de două ori pe lună.

Ingredientele sunt după cum urmează:

  • 1,5 litri de lapte de migdale
  • 2 linguri de ceai verde original (Notă: Nu cumpărați ceai verde ambalate în pungi de ceai, deoarece acestea nu sunt la fel de eficiente ca ceaiul verde vrac)

Indicații:

Se fierbe și se răcește laptele de migdale la 70 de grade (acest lucru este important – laptele nu ar trebui să fie cald, ci fierbinte), apoi se adaugă 2 linguri de ceai verde. Se acoperă și se lasă timp de 20 de minute. Se strecoară și se bea. Se bea o cană la fiecare 2 ore. Această băutură este absorbită mai bine, deoarece ceaiul verde ușurează digestia de lapte de migdale și ameliorează efectele de cafeinei. Bea cel puțin 2 litri de apă pe zi, pentru că această băutură este un diuretic puternic, iar apa menține echilibrul în corpul tău.