Consumă chefir la micul dejun dacă vrei să scapi de kilogramele în exces!

Home / Diet and Fitness / Consumă chefir la micul dejun dacă vrei să scapi de kilogramele în exces!
Consumă chefir la micul dejun dacă vrei să scapi de kilogramele în exces!

Cei mai mulți nutriționiști sunt de acord că dacă faci acest lucru dimineața, la micul dejun, vei reuși să slăbești ăn cel mai scurt timp! Asta pentru că acest tip de mic dejun nu numai că este bogat în substanțe nutritive, dar ajută și la arderea accelerată a grăsimilor. În plus, poate stimula și sănătatea pe mai multe niveluri: îmbunătățește părul și calitatea pielii, reglează metabolismul si fortifică toate sistemele organism. Ingredientul central este… chefirul! Iată de ce ar trebui să consumați zilnic chefir, dacp nu sunteți deja convinși de acest lucru!  

Această rețetă uimitoare de pierdere în greutate este foarte eficientă, pentru că acționează direct asupra intestinelor leneșe și constipației, sprijinind pierderea constantă în greutate. Consumul regulat al acestei băuturi băuturi te poate ajuta să pierzi între 3 și 4 kilograme.

Ingrediente:

  • 2 linguri ovăz
  • 1 cană chefir organic (iaurt scăzut de grăsimi poate fi folosit ca o alternativă)
  • 1 linguriță pudră de cacao
  • 1 linguriță semințe măcinate de in
  • 5-7 prune cărnoase

Indicații:

Momentul ideal pentru a prepara această rețetă este seara, pentru a fi consumat totul dimineața.
Începe prin a pune prunele într-un castron și le acoperi cu apă fiartă în cantitate de 100 ml. Se acoperă vasul și se lasă să stea timp de aproximativ zece minute. Într-un castron separat, pune făina de ovăz, cacaoa și semințele de in. În cele din urmă, se adaugă chefir și se amestecă totul. Feliază prunele înmuiate și adăugați-le în amestec. Cu ajutorul unui blender, amestecați toate ingredientele până când veți obține o pastă. Se depozitează pasta în frigider. Consumațila  micul dejun. Ar trebui să vedeți primele rezultate într-o săptămână. Este foarte probabil că veți obține un sentiment ciudat în stomac la primul consum, dar acest lucru este doar temporar.

Chefirul a fost mult timp folosit de asiatici ca un aliment sănătos care promovează longevitatea. Este un probiotic uimitor care reglează in mod eficient metabolismul. Acest lucru este destul de important atunci când încercați să pierdeți în greutate. În plus, chefirul funcționează pe două niveluri: asigură funcția metabolică optimă și stimulează detoxifierea completă a corpului. Chefirul susține flora intestinală sănătoasă. Chefir este, de asemenea, extrem de eficient în reglarea nivelului glucozei din sânge. De fapt, persoanele care consuma în mod regulat chefir au înregistrat o reducere considerabilă a țesutului adipos din organism, în special în acele zone care sunt sensibile la acumularea de grăsime.