Cosmetică la tine acasă: înlătură cearcănele și coșurile de pe fața ta / VIDEO

Home / Beauty Tips / Cosmetică la tine acasă: înlătură cearcănele și coșurile de pe fața ta / VIDEO
Cosmetică la tine acasă: înlătură cearcănele și coșurile de pe fața ta / VIDEO

Ai coșuri, cearcăne sau buzele crăpate și niciun tratament cosmetic nu reușește să-ți rezolve problemele? Ei bine, poți face cosmetică tocmai la tine acasă. Este foarte simplu și ai nevoie de ingrediente pe care sigur le ai prin casă. Așadar, dacă vrei să scapi cu orice preț de coșurile de pe față, dar și de cearcănele supărătoare care dau un aspect inestetic feței tale, poți încerca metodele de mai jos. 

Remediu pentru coșuri

Coșurile sunt o problemă atât pentru adolescenți, cât și pentru oamenii maturi. Coșurile apar la orice vârstă, iar cauza lor poate fi diferită de la om la om. Acneea poate apărea din cauza stresului, problemelor hormonale, din cauza unei proaste igiene sau a stresului. Un remediu pentru coșuri poate fi pasta de dinți. Exact, orice pasta de dinți aveți la îndeamână, nu neapărat cea din video. Aplicați pe fiecare coș pastă de dinți, iar după trei zile fața voastră va fi curată.

TRATAMENTE PENTRU CĂDEREA PĂRULUI FĂRĂ CHIMICALE / VIDEO

cosuri

Remediu pentru cearcăne: mentă și miere

Cearcănele sunt problema tuturor femeilor. Din cauza oboselii sau a predispoziției genetice apar cearcănele. Și stresul este un factor destul de comun în acest caz. Un remediu pentru cearcăne este să realizați o mixtură din miere, mentă și apă de trandafiri. Pisați menta, adăugați mierea și o linguriță de apă de trandafiri, iar apoi o puneți în zona de sub ochi, dar și pe față, după care lăsați să acționeze 20 de minute. Vă veți simți tenul mult mai revigorat, iar cearcănele vor dispărea cu timpul. Aplicați cel puțin o dată pe săptămână, ori de fiecare dată când vă simțiți fața obosită.

CAUZELE ȘI MITURILE DESPRE CELULITĂ. CUM SE FORMEAZĂ COAJA DE PORTOCALĂ?

masca menta cearcane elli.ro

TRATAMENTUL JAPONEZ CARE FACE RIDURILE SĂ DISPARĂ. E BOGAT ÎN VITAMINE ȘI COSTĂ DOAR 3 LEI