Crema de față care te salvează de coșuri! Iată cum o prepari la tine acasă!

Home / Beauty Tips / Crema de față care te salvează de coșuri! Iată cum o prepari la tine acasă!
Crema de față care te salvează de coșuri! Iată cum o prepari la tine acasă!

De când te știi, coșurile de pe față ți-au dat bătăi de cap, fie datorită faptului că ai ten acneic sau gras, fie din cauza alimentației sau a altor motive. Ai încercat să scapi de ele cu creme scumpe, dar parcă nimic nu a funcționat atât de bine, coșurile și punctele negre rămâneau la locul lor, indiferent de ceea ce ai fi făcut. Acum, poți scăpa de ele cu o cremă pe care să o fabrici singură acasă. Efectul este garantat!

Această cremă este ieftină și o poți prepara singură, acasă. Eficiența ei este deja dovedită de femei care au încercat rețeta și care se declară foarte mulțumită de efectele cremei. Ai nevoie de următoarele ingrediente pentru prepararea ei: 30 grame alifie de zinc(pe care o poți găsi la farmacie), 15 grame argilă cosmetică, 2 picături de ulei esențial de mentă.

Alifia moale de zinc se găsește cu ușurintă în farmacii. Se pune într-un vas care se așează pe baie de aburi, până se topește complet. Se ia de pe foc, se adaugă argila și se amestecă bine, până când se obține o pastă omogenă. Înainte de a se răci, se adaugă uleiul de mentă. Se amestecă mai departe, până se răcește complet. Se pune într-o cutiuță pentru cremă.

Punctele negre și coșurile pot fi vindecate rapid, fără a fi stoarse și fără a lăsa urme urâte pe față. După curățarea feței cu demachiant și apă florală sau tonică, se pune foarte puțină cremă pe locurile acneice și se lasă să acționeze peste noapte. Pasta nu trebuie sub nicio formă să fie întinsă pe tot obrazul. Dacă vreți să o aplicați pe suprafețe mai mari, fața trebuie unsă înainte de toate cu o cremă grasă. Efectele și rezultatele se vâd încă de la primele utilizări, dar pentru eficiență maximă, trebuie să o utilizați zilnic pâncă când punctele negre și coșurile dispar. Este una dintre cremele cu efecte rapide asupra zonelor cu probleme, care lasă tenul impecabil după utilizare.