0

Crema preparată acasă care te întinerește cu 10 ani în patru zile!

Bătrânețea, bat-o vina! Anii trec, ridurile apar, iar acest proces al vieții nu iartă pe nimeni. Cu toții am vrea să fim veșnic tineri, să nu avem nici măcar urmă de riduri pe față și să ne trăim viața într-o piele forever young. Din păcate, acest lucru nu este posibil. Bătrânețea există și ”afectează” orice ființă umană. Dar nu să nu ne întristăm din acest motiv. Bătrânețea face parte din viață, iar frumusețea nu înseamnă doar un aspect fizic tânăr. Cu sau fără riduri, am descoperit o lectură interesantă despre cum să-ți prepari o cremă naturală chiar la tine acasă. Această cremă este benefică pentru ten și îmbunătățește textura pielii, iar miracolele apar după patru zile: întinerești cu 10 ani după folosire.

6 SFATURI PENTRU A ÎMBĂTRÂNI FRUMOS!

Probabil efectul cremei de întinerire și alungare a bătrâneții nu este chiar atât de eficientă, pentru că nu poți șterge chiar în patru zile peste ce a trecut timpul, inamicul numărul 1 al tuturor. Știți cum este, timpul trece, ridurile apar. Crema despre care vă povestim este una naturală, care dacă este folosită cum trebuie poate diminua ridurile fine de pe față, regenerează pielea și ajută fața să respire. Crema preparată în casă conține ingrediente naturale car au ca scop ștergerea anilor de pe fața ta.

Ingrediente

  • 1 lingură de apă
  • 1 lingură de lapte
  • 1 lingură de miere
  • 3 linguri de orez

Preparare

Prima dată se fierbe orezul, iar apoi se pune într-o sită pentru a se scurge apa din el. După ce orezul s-a scurs de apă îl puteți pisa sau da printr-un blender, după care adăugați laptele și mierea. Amestecați ingredientele bine până când întreaga compoziție s-a omogenizat complet și o lăsați la rece pentru câteva minute. Înainte să aplicați crema/mască pe față trebuie să vă curățați tenul cu o spumă sau săpun din plante naturale care să nu conțină alcool, parfum, conservanți sau alte ingrediente ce pot ataca tenul, apoi vă spălați cu apa în care ați fiert orezul, ori, dacă nu este suficientă, doar vă tamponați tenul cu apa de orez. După ce ați curățat bine fața și v-ați dat cu tonicul din apa de orez, vă aplicați crema/mască pe față și o lăsați să acționeze 15-20 de minute. Experimentați aceast tratament naturist zi de zi, iar pielea voastră va arăta cu adevărat mai tânără chiar după primele zile de utilizare. Ridurile și petele de pe față vor dispărea 🙂

Beneficii miere

Mierea este foarte delicioasă și poate înlocui zahărul fără probleme. Este un produs natural care ajută organismul să lupte împotriva cancerului, afecțiunilor digestive și hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile infecțioase și de nutriție, cât și în afecțiunile cutanate și sanguine. Nu este, însă, recomandată persoanelor care suferă de obezitate, diabet zaharat, tulburări glicoregulatorii, insuficiență pancreatică exocrină și pentru pacienții gastrectomizați, cât și în anumite tulburări alergice. Mierea controlează substanțele secretate de creier și eliberează tripofanul în creier, care este transformat în serotonină, care oferă un sentiment liniștitor și relaxant. Serotonina se transformă în melatonină, care este un ajutor remarcabil pentru somn.

 

BENEFICIILE OREZULUI BRUN. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ORGANISMUL TĂU DACĂ ÎL CONSUMI

 

Beneficii lapte

Laptele conține calciu (ajută la dezvoltarea oaselor și dinților), proteine (energie și ajută țesutul muscular), potasiu (reglează tensiunea arterială), fosfor (întărește oasele), vitamina D (menține sănătatea oaselor, ajută la regenerarea pielii), vitamina B12 (menține sănătatea țesutului nervos și ajută în formarea globulelor roșii), vitamina A (susține sistemul imunita, protejează ochii și pielea), riboflavine, niacina (metabolizeaza zaharurile în acizi grași).

De ce este atât de sănătoasă apa de orez?

Încă din antichitate, în Asia apa de orez era folosită ca tratament cosmetic nu doar de gheișe, ci de întregi comunități de asiatice, iar asta pentru că este bogată în minerale și în vitaminele B1, C, E, care ajută la tonifierea, catifelarea și refacrea pielii. Apa de orez încetinește procesul de îmbătrânire, îmbunătățește circulația sângelui și reduce porii dilatați. De asemenea, apa de orez poate fi un bun remediu și împotriva acneei, dar și a roșeaței sau a arsurilor solare. Într-un studiu, oamenii de știință au folosit-o și în vindecarea persoanelor care sufereau de dermatită atopică, iar după folosirea apei cu orez s-a văzut o ameliorare de 20% a condiției lor. Apa de orez este foarte bună și de băut, deoarece regenerează țesuturile și mușchii, însă îmbunătățește și funcțiile cardiovasculare ale organismului. Apa de orez mai poate fi folosită pentru spălarea părului, care după câteva spălări va fi mult mai elastic, catifelat și luminos, deoarece conține multe vitamine care ajută podoaba capilară să crească sănătoasă.

 

TRATAMENTUL MIRACULOS CU APA DE OREZ. ÎȚI REGENEREAZĂ COMPLET FAȚA

De ce este bun orezul?

100 g de orez alb cu bob mediu, gătit şi respectiv 100 g de orez brun, bob mediu, gătit, conține foarte multe vitamine și minerale, de aceea asiaticii îl consumă aproape zilnic. În tabelul de mai jos veți putea observa cât de sănătos este orezul și de ce apa de orez conține atât de mulți antioxidanți.

Orezul se numărăr printre plantele cu cel mai mare raport de vitamine

S-ar putea să-ți placă și...