Cu aceste două ingrediente puteți face ca varicele și călcâiele crăpate să dispară în numai 10 zile!

Home / Beauty Tips / Cu aceste două ingrediente puteți face ca varicele și călcâiele crăpate să dispară în numai 10 zile!
Cu aceste două ingrediente puteți face ca varicele și călcâiele crăpate să dispară în numai 10 zile!

Acest amestec eficient și simplu vă poate repara călcâiele crăpate și le poate face netede și catifelate în numai 10 zile. Veți scăpa și de bătături, varice, iar pielea voastră va arăta cu 20 de ani mai tânără. Uite care sunt ingredientele care fac asta!

Cei mai mulți oameni iau călcâiele crăpate ca atare, considerând că acestea nu sunt nimic mai mult decât o problemă de estetică. Cu toate acestea, daca sunt lăsate netratate, fisurile din călcâi vor deveni mult mai profunde și mai dureroase. Și anume, în cazul în care persoana care le neglijează nu reușește să reacționeze la timp, murdăria se va construi în interiorul picioarelor și va conduce la o infecție. Prin urmare, reacția în timp este extrem de importantă.

6 moduri de a-ți menține pielea frumoasă în această vară! Uite ce trebuie să faci!

Îngroșarea pielii de pe călcâie este adesea rezultatul unui exces de celule moarte ale pielii, care determină circulația sângelui să fie necorespunzătoare și elasticitatea pielii să fie slabă. Vestea bună e că o piatră ponce poate ajuta la rezolvarea acestei probleme. Se recomandă să se exfoliaze picioarele după ce ați făcut duș. . Asigurați-vă că nu exagerati, eliminând prea multe celule ale pielii sau folosind un obiect ascuțit care poate duce, de asemenea, la o infecție.

Ingrediente:

  • 10 comprimate de aspirină (300 mg)
  • 250 ml de coniac sau 70% alcool medicinal

Instrucțiuni:

Zdrobiți comprimatele de aspirină pentru a crea o pulbere. Se amestecă pudra cu 250 ml de coniac sau 70% alcool medicinal.
Lasă-l pentru 1-2 zile la amestecat. Se agită flaconul în fiecare noapte. Apoi este gata de folosit. Se îmbină o bucată de tifon în sticlă sau într-un recipient. Se aplică tifonul pe călcâiele crăpate și se  înfășoară picioarele în sac de nailon, peste care se pun șosete.
Lasă șosetele peste noapte. Se spală picioarele dimineața, ștergeți-le cu o cârpă curată și aplicați o cremă hidratantă sau glicerină.