Cum e la pat în funcție de zodie?

Home / Lifestyle / Cum e la pat în funcție de zodie?
Cum e la pat în funcție de zodie?

Ai pus ochii pe el și te întrebi cum stau lucrurile sau ce îi place să facă atunci când e în pat? Dacă e dezinhibat, dacă are inițiativa sau pur și simplu îi place să stea și să privească? Ei bine, secretul lui a fost dezvăluit, iar tu vei ști cum să îl iei, pentru a-l impresiona.

Berbec – Nativii din Berbec se topesc după provocări în dormitor. Le place să dețină controlul și să încerce multe lucruri noi. Dacă vrei să îi faci pe plac, nu încerca să î te împotrivești, nu va face decât să îi taie din elan. Așteaptă-te la una din cele mai bune partide din viața ta!

Taur – Cu toate că taurii sunt destul de taciturni, se pare că în pat se schimbă situația. Le plac preludiile lungi, le plac lucrurile senzuale și mângăierile pline de înțeles. Cu ei nu este indicat să faci lucrurile pe fugă, pentru că vei avea numai de pierdut dacă vei face asta.

Gemeni – Nici Gemenii nu sunt mai prejos. Sunt mari amatori de senzații tari și le place să experimenteze, fiind o fire aventuroasă. Așa că lasă-l să ia inițiativa și să te poarte pe culmile extazului, cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută.

Rac –Fire pasională, Racului îi place să facă dragoste, nu sex. Pentru că el nu a învățat altfel și nici nu vrea să învețe. Îi place să aibă grijă de femeia de lângă el, chiar și în aceste momente intime, pentru a-i oferi câteva ore de neuitat. Nu se grăbește și savurează pe îndelete, așa că dacă ai un Rac pe lângă tine, cu siguranță nu vei avea de pierdut!

Leu – Alături de persoana potrivită, Leii pot deveni cu adevărat sălbatici. Au nevoie constant de cineva care să îi incite, mai mult fizic decât mental. Sunt foarte vizuali și le place să experimenteze și să vină cu propuneri noi. Are nevoie de confirmare atunci când termină treaba, pentru că asta îl face să îi crească orgoliul!

Fecioară – Cu toate că este un semn senzual, nativii din Fecioara nu se simt în largul lor decât atunci când are persoana potrivită lângă el. În rest, se vor chinui să facă plăcere și celei de lângă el, dar și lui. Este un partener deschis și dispus să încerce tot felul de propuneri care îi vin.

Balanță – Bărbatului Balanță trebuie să îi arăți că ești pentru el și că îți dai silința în pat. Arată-i că sunteți pe aceeași lungime de undă și deja l-ai cucerit!

Scorpion – Scorpionii sunt foarte pasionali, dar au nevoie de ajutor pentru a se deschide în fața ta și a arăta ceea ce știu să facă cu adevărat. Altfel, nu vor fi decât niște mielușei foarte cuminți.

Săgetător – Săgetătorilor le place să se distreze, să experimente lucruri noi. Poți aduce în domitor și câteva jucării, cu siguranță nu îl va deranja asta.

Capricorn – Bărbații din Capricorn au și ei nevoie să știe că fac treabă bună. Nu îi critica niciodată performanțele, dacă vrei să îl ții aproape. Este atât de orgolios, încât te va face să plătești pentru replica ta.

Vărsător – Bărbatului Vărsător îi place tot ce este diferit, mai ales când vine vorba de experiențele sale sexuale. Este deschis la minte, iar asta îl face un adevărat seducător și un amant ca la carte.

Pești – Nativul din zodia Pești este un maestru al seducției. Cu toate acestea, el nu-si dorește doar o legătura fizică, ci și una spirituală.