Cum se fac buclele mari lejere cu placa sau cu ondulatorul în doar 5 minute / VIDEO

Home / Beauty Tips / Hair / Cum se fac buclele mari lejere cu placa sau cu ondulatorul în doar 5 minute / VIDEO
Cum se fac buclele mari lejere cu placa sau cu ondulatorul în doar 5 minute / VIDEO

Pentru fetele care au părul drept prezentăm un truc nemaipomenit de a-și face bucle mari, lejere, cu placa sau cu ondulatorul. Nu toată lumea are părul creț sau ondulat, motiv pentru care trebuie să găsim soluții optime. În clipul de mai jos veți învăța cum să vă ondulați părul în doar 5 minute.

REMEDIUL HOME-MADE PENTRU CREȘTEREA RAPIDĂ A PODOABEI CAPILARE: ÎNGROAȘĂ FIRUL DE PĂR ȘI ÎL REGENEREAZĂ PÂNĂ LA VÂRFURI

Coafura sau tunsoarea sunt aspecte foarte importante, pentru că îți schimbă înfățișarea și te poate ajuta să scoți evidență trăsăturile feței. Așadar, dacă sunteți înnebunite ca și noi după părul creț sau ondulat, în tutorialul de mai jos veți învăța cum se fac buclele mari și lejere cu placa sau cu ondulatorul în doar cinci minute.

Vlogărița Silvia Postolatiev a postat un clip pe canalul ei de youtube și ne-am gândit că ai fi interesant să-l împărtășim cu voi dacă tot am învățat cum să ne facem bucle mari, lejere cu placa sau cuondulatorul în doar cinci minute. Nouă ni s-a părut tare și chiar simplu de făcut. Rămâne să urmați și voi trucul, iar apoi să ne împărtășiți experiența.

Ai grijă de părul tău

Părul este foarte sensibil și trebuie să avem grijă în permanență de el. Dacă vrei să-ți faci des bucle mari și lejere cu placa sau ondulatorul, trebuie să-ți cumperi câteva măști pentru păr, uleiuri regeneratoare și șampoane care ajută la întărirea părului. Stresul, căldura excesivă, radiațiile sau temperaturile ridicate cu care acționați asupra părului la folosirea plăcii de întins părul sau a ondulatorului pot afecta calitatea podoabei capilare, de aceea vă recomandăm mai multă atenție asupra firului de păr. Câteva sfaturi despre cum să vă mențineți părul sănătos puteți citi și în zona de beauty de pe site-ul elli.ro.

Uleiul care îți regenerează părul și ajută la creșterea podoabei capilare / VIDEO

Noi am descoperit o metodă inovatoare care ajută la regenerarea și creșterea părului. Un păr sănătos este egal cu o persoană sănătoasă. Scorțișoara este un ingredient minune care ajută la regenerarea și creșterea părului. Scorțișoara este folosită în multe bucătării ale lumii datorită proprietăților benefice pe care le aduce organismului uman. Scorțișoara este folosită chiar și în cosmetică și sănătate, deoarece ajută organismul să se regenereze și pielea să devină mai netedă, mai strălucitoare.

Pe cât este de bună în uz intern și extern, atât este de bună scorțișoara și în tratamentele capilare. Scorțișoara stimulează creșterea părului, elimină mătreața și întărește foliculii de păr. Uleiul de scorțișoara poate face adevărate minuni dacă este folosit regulat.

Cum prepari uleiul de scorțișoară

INGREDIENTE: Pentru a realiza o mască din ulei de scorțișoară aveți nevoie de:

  • 4-5 linguri de ulei de nucă de cocos
  • 1 linguriță de miere
  • 1 linguriță de pulbere organică de scorțișoară

PREPARARE: Pentru a reliza această mască, adăugați 4 – 5 linguri de ulei de nucă de cocos într-un castron, ori câte sunt necesare în funcție de lungimea și grosimea părului. Apoi, adăugați 1 linguriță de miere și amestecați bine, după care adăugați o linguriță de pudră de scorțișoară. Puneți compoziția la cuptorul cu microunde pentru 20 de secunde și amestecați.

La final, puteți aplica masca pe păr și pe scalp, după care masați prin mișcări circulare. Nu încercați această mască dacă sunteți alergic la unul dintre ingrediente.

Notă: *Materialele de pe acest site au caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să vă consultați cu un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medicu înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.