Cum realiza o coafură perfectă în doar câteva minute? Iată câteva sfaturi!

Home / Beauty Tips / Cum realiza o coafură perfectă în doar câteva minute? Iată câteva sfaturi!
Cum realiza o coafură perfectă în doar câteva minute? Iată câteva sfaturi!

Cel mai simplu mod de a-ți aranja părul este să găsești o tunsoare care să te avantajeze. Odată ce rezolvi acest lucru,  toate celelalte se vor… așeza de la sine. Te poți juca în multe feluri cu podoaba capilară, pentru a păstra un look fresh și natural. Iar dacă respecți sfaturile de mai jos, cu siguranță vei avea numai de câștigat atât tu, cât și parul tău.

Usucă parul mai rar

În general, parul se deteriorează foarte mult atunci când îl usuci des. Pentru a scurta durata în care îți expui părul la căldura uscătorului de păr, înfășoară-l într-un prosop și lasă -l să se usuce parțial.  În acest fel, îl vei proteja de efectele nocive ale temperaturilor prea ridicate.

Imaginează-ți că mergi la salon

Nu este nevoie să mergi la salon pentru ca părul tău să arate spectaculos. Încearcă produse profesionale, care pot da părului strălucire și volum, dintr-o singură aplicare. Produsele de tip leave in sunt cele mai bune, din acest punct de vedere. Le aplici, îți aranjezi părul puțin și. .. gata.

Folosește șampoane tip dry

Pentru a proteja părul,  aplică șampoane uscate, le poți găsi în magazinele specializate. Aplică-l înainte de culcare, pentru că șamponul își va face efectul în timp ce tu dormi. Dimineața,  vei avea un par strălucitor,  cu volum.

Bigudiurile sunt recomandate

Cu toate că poate suna demodat, bigudiurile sunt soluția perfectă pentru un par lung și tern. Spală-ți părul și pune-i pe bigudiuri pe timpul nopții.  Scoate-le dimineața și vei avea cea mai frumoasă surpriză, bucle lejere, dar definite.

Spală părul pe zone

Fă un duș rapid, fără a te spăla și pe cap. Aplică din abundență mousse  în zonele unde ai părul îngrășat și usucă -l cu feonul. Astfel, părul nu va mai părea gras și va fi puțin mai moale, fără a fi nevoie să îl speli în totalitate.  Mai câștigi puțin timp. În plus, asta va proteja și părul vopsit și va face culoarea să dureze mai mult.
Pentru o textură modernă și un look… „ciufulit”, aplică tot mousse pe par și strânge-ți părul într-un coc lejer. Usucă-l cu feonul și lasă-l așa. Când pleci din casă, desfă părul.

Folosește inteligent placa sau ondulatorul

Placa și ondulatorul pot afecta părul,  dar dacă le folosești inteligent, poți elimina aceste riscuri. Onduleaza șuvițe mici de păr și nu pe toată lungimea, ci doar pe 2-3 cm. Efectul va fi wow! Pentru a fi mai simplu, imparte scalpul în 8 secțiuni egale, din care vei lua șuvițe înguste de păr,  pentru a le ondula.