Cum să ai bucle frumoase chiar la tine acasă. Toți te vor întreba cum ai reușit să le faci

Home / Beauty Tips / Cum să ai bucle frumoase chiar la tine acasă. Toți te vor întreba cum ai reușit să le faci
Cum să ai bucle frumoase chiar la tine acasă. Toți te vor întreba cum ai reușit să le faci

Indiferent de ce ai folosi, ca și instrument, ondulator, placă sau alte obiecte pentru ondularea părului, cu siguranță ai trecut prin situația în care buclele tale arătau ca în anii `80. Bineînțeles, buclele cădeau după câteva ore, lăsându-te cu un mare gust amar în gură și cu o dezamăgire pe măsură. Dar nu ar fi minunat dacă ai putea să îți faci bucle fantastice la tine acasă, fără a te mai teme că o să arăți vintage sau fără a te teme că acestea o să te lase? Ai nevoie doar de câteva instrumente și de câteva produse pentru păr!

Citește și: Coafura vedetă a verii 2016

Atunci când vrei ca buclele tale să arate perfect, fără a părăsi propria casă, sunt câteva trucuri pe care trebuie să le respecți în ideea de a arăta minunat, iar părul tău să câștige premiul pentru cele mai bine bucle. Ai nevoie de o perie, în primul rând și de proprita ta medotă de a ondula părul.

Împarte părul în părți egale cu peria, astfel încât fiecare parte să aibă câțiva cm grosime. Apoi, dacă folosești un ondulator de păr, ai mare grijă ca atunci când înfășori părul pe acesta să lași 2 cm liberi la vârfuri. Ondulează-l cum faci tu de obicei,m asigurându-te să îl lași cât se poate de liber către vârfuri. Aceasta este o condiție esențială dacă vrei ca acesta să arate minunat.

Dacă faci asta, buclele tale vor fi mult mai definite și nu se vor mai lăsa, așa cum se întâmplă de obicei. Chiar dacă facem asta din instinct sau din obișnuință, tindem să ondulăm părul de la rădăcină până la vârfuri. Dar dacă vârfurile rămân libere, asta face ca buclele să pară mult mai naturale și mult mai bine definite.

Așa că dacă vrei bucle frumoase, știi acum ce să faci și încă fără prea multă bătaie de cap.