Cum să ai dinți mai albi în numai 2 minute

Home / Health / Cum să ai dinți mai albi în numai 2 minute
Cum să ai dinți mai albi în numai 2 minute

Dinții galbeni pot fi destul de inestetici, așa că cei mai mulți oameni, în special fumătorii, evită să râdă sau să zâmbească tocmai din această cauză, preferând să își ascundă dantura. Dacă aceștia ar ști acest remediu simplu care înălbește dinții în numai două minute, probabil că nu ar mai face eforturi atât de mari să își ascundă dantura. Iată cum poți albi dinții în cel mai scurt timp, fără produse sau paste de dinți scumpe.

Citește și: Înlocuiește cafeaua cu un energizant natural care te înviorează 100%

Albirea dinților nu este atât de greu de obținut, mai ales dacă știi un mic secret. Acest mic secret este un simplu ingredient de bucătărie, pe care îl folosești în cu totul și cu totul alte scopuri. Probabil că ai auzit de acest truct simplu de la bunicile tale, dar nu te-ai gândit niciodată să îi și pui în aplicare. Partea cea mai frumoasă este că nu vei cheltui nici mulți bani și totul este cât se poate de natural.

Dinții galbeni nu apar numai la fumători, ci și la non-fumători, mai ales dacă aceștia consumă foarte mult zahăr. Dacă te numeri printre persoanele care sunt rușinate de acest aspect, ar trebui să încerci cu siguranță acest remediu simplu și natural. Nici măcar nu va trebui să aștepți, pentru că efectele se văd imediat! Ingredientul secret și ingredientul minune, în același timp, este bicarbonatul de sodiu! Așa că pregătește-te, totul este foarte ușor și eficient.

Ai nevoie de:

  • 8 linguri de bicarbonat de sodiu
  • 8 linguri de ulei de cocos

Amestecă foarte bine aceste două ingrediente într-un bol și aplică amestecul pe dinții tăi. Fă ca și cum te-ai spăla normal pe dinți, apoi clătește. Amestecul care rămâne îl poți plasa în frigider, de unde îl poți folosi ori de câte ori ai nevoie. Asta este tot! Dinții tăi vor fi mai albi și mai curați ca niciodată!