Cum să ai o piele fină și strălucitoare / FOTO

Home / Beauty Tips / Cum să ai o piele fină și strălucitoare / FOTO
Cum să ai o piele fină și strălucitoare / FOTO

 Adelina Pestrițu are un ten impecabil și se poate lăuda cu o piele fină, motiv pentru care preferă, de multe ori, să își țină tenul curat, neacoperit de machiaj.


Unul din meritele pentru care Adelina Pestrițu are o piele atât de frumoasă îl reprezintă tratamentele profesionale de super hidratare pe care le urmează. Acestea acționează în profunzime, mult mai mult decât o poate face orice cremă de îngrijire clasică. Spre exemplu, un tratament pe care brunetă îl face este inspirat de procedurile medicale și îmbină microdermoabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler.

Pielea este întâi curățată cu un cleansing gel, apoi, i se aplică un peeling fîn cu un dispozitiv de poliabraziune, ce stimulează și micro-circulația prin intermediul mișcărilor de masaj. Apoi, prin procedura de Micro Activare M, se deschide stratul superior al epidermei pentru că agenții activi din produsele aplicate să între eficient în piele și să acționeze.

Prin Micro Activarea S se tratează ridurile mici și cicatricile și se eliberează impulsuri pentru a intensifică regenerarea pielii. La final, se aplică măști de lifting și regenerare.

Ce trebuie să faci dacă ai coroane dentare ce ți-au înnegrit gingia

FOTO: PIXABAY.COM