Cum să ai ORGASM în doar cinci minute

Home / Health / Cum să ai ORGASM în doar cinci minute
Cum să ai ORGASM în doar cinci minute

Multe dintre femei oftează după o paridă de sex, iar asta pentru că orgasmul a lipsit din ecuație. Sexul este unul dintre cei mai importanți factori într-o relație, iar dacă partida de amor s-a terminat bine doar pentru unul dintre parteneri, atunci ceva nu merge, iar finalul va fi unul neplăcut. Urmează acești pași și vei avea orgasm în doar cinci minute.

Fii relaxată

Multe dintre femei nu reușesc să aibă orgasm, iar motivele sunt varii, de la stresul de la serviciu, la banii pe care nu-i iau, la cumpărături, diferite lipsuri, iar lista poate continua. Atunci când fac sex, multe dintre ele au mintea în altă parte, iar acest lucru afectează. „Fii atentă la fiecare tip de atingere şi la senzaţia pe care ţi-o lasă. Iar dacă grijile se strecoară din nou în gândurile tale, fă acelaşi efort mental de a le îndepărta”, te sfătuieşte sexologul Gloria G. Brame.

Fă sport

Poate puține dintre voi credeți, însă abdomenele, ridicarea de greutăţi, yoga, mersul pe bicicletă sau joggingul sunt doar câteva dintre acitivităţile fizice care te ajută să ai orgasm într-un timp foarte scurt. Sexologii americanii denumesc „Coregasm”  orgasmul pe care femeile îl pot avea în sala de forță.

Masturbează-te

Ca să ai efecte nebănuite în dormitor trebuie să-ți antrenezi corpul. Dacă te masturbezi vei ajunge să-și cunoști foarte bine corpul și vei ști ce îți place să experimentezi. „Sexul îţi distrage atenţia de la propriile nevoi la cele ale partenerului tău”, susține sexologul Sheri Winston.

Fă exerciții Kegel

„Cu cât îţi tonifiezi mai tare aceşti muşchi cu atât vei experimenta senzaţii mai intense în timpului sexului. Te vei excita mai repede şi vei ajunge la uşor la orgasm”, precizează sexologul Sheri Winston.

Folosește vibratorul

În timpul partidei de amor folosește și un vibrator, fii jucăușă în pat, experimentați și veți fi mult mai degajați, vă veți simți mult mai relaxați.

Comments are closed.