Cum să ai păr drept fără a folosi placa de păr

Home / Beauty Tips / Cum să ai păr drept fără a folosi placa de păr
Cum să ai păr drept fără a folosi placa de păr

Nu este nevoie să expui părul la influențele dăunătoare ale căldurii și să utilizezi dispozitive care distrug firul de păr. Aceste tratamente naturale îți vor face părul drept, fără să pui placa în el. Uite care sunt aceste ingrediente și cum poți să le combini pentru a avea rezultatele dorite!

Lapte

Laptele conține o mulțime de aminoacizi și zaharuri naturale, necesare pentru un om. Începe acest tratament prin a pune lapte într-un flacon cu pulverizator și prin a-ți spraya părul.  Se lasă laptele să se înmoaie timp de 15 minute și apoi se spală cu șampon. Vei fi uimită de rezultatul final! Un alt tip de tratament cu lapte este de a adăuga miere și de a face o pastă uniformă. La aceasta, puteți adăuga, de asemenea, unele banane sau căpșuni zdrobite anterior. Umeziți părul cu acest amestec și așteptați să se usuce. Apoi se spală cu șampon.

Ulei

Este cunoscut faptul că uleiul este sănătos pentru piele precum și pentru păr. Se amestecă ulei de nucă de cocos și ulei de măsline. Atunci când se aplică uleiul, trebuie să vă asigurați că ați masat și scalpul corespunzător. Apoi înfășurați părul într-un prosop fierbinte, pregătit anterior. Poartă prosopul timp de 45 de minute și apoi se spală cu un șampon.
O altă variantă ar fi să bateți 2 ouă și să puneți niște ulei de măsline în ele. amestecați și aplicați pe păr. Lăsați pe păr pentru 30 de minute și apoi spălați cu șampon.

Testul care îți va demonstra că nu ești un om normal! Află ce capacități paranormale ai!

Nucă de cocos și suc de lămâie

Faceți lapte de cocos: răzuie nuca de cocos șii adaugă apă, iar apoi scurge-o. Stoarce zeama de la o lămâie și pune în laptele de cocos. Pune amestecul pe foc timp de câteva ore. O să observi că se formează o spumă cremoasă deasupra compoziției. Această spumă este exact lucrul de care ai nevoie.  Aplică-l pe păr și lasă-l să stea timp de 45 de minute, apoi se spală cu șampon.

După aceste tratamente părul tău va fi mătăsos, foarte moale și strălucitor. Tratamentele sunt recomandate pentru părul care se rupe, fragil și parțial ondulat.