Mixtura din banane care stimulează cresșterea părului

Home / Beauty Tips / Mixtura din banane care stimulează cresșterea părului
Mixtura din banane care stimulează cresșterea părului

Cu toții iubim bananele. Aceste fructe tropicale delicioase și super-sănătoase sunt încărcate cu substanțe nutritive și pot oferi multe beneficii pentru sănătate. Bananele sunt încărcate cu vitaminele A, B și C, foarte utile pentru sănătatea noastră. Dar știați că puteți utiliza aceste fructe tropicale pentru a îmbunătăți starea de sănătate a părului? Ei bine, da, banane pot preveni căderea părului și stimula creșterea părului. 

Experții medicali susțin că pierderea parului este de obicei legată de mai mulți factori, cum ar fi: stresul, sarcina, menopauza, pierderea în greutate, etc. Dar alte motive pot accelera pierderea părului la fel de bine. Ar trebui să știi că este complet normal pentru corpul tău să reacționeze la toate situațiile stresante, dar lucrul rău este faptul că această reacție cauzează adesea pierderea părului. Stresul poate provoca, de asemenea, un dezechilibru hormonal și poate duce la o pierdere excesivă a părului. Această problemă poate afecta stima de sine. Indicat ar fi să nu mai cheltuiți o mulțime de bani pe produse de păr scumpe și tratamente care de multe ori nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Puteți obține aceleași efecte cu acest ingrediente naturale. În acest articol vă vom arăta cum să faceți cel mai puternic remediu împotriva căderii parului, iar ingredientul principal este banana.

Citește și Află cum să folosești corect buretele de machiaj

Acest remediu casă este foarte simplu și ușor de făcut.

Veți avea nevoie de o banană. Zdrobiți-o pentru a face o pastă. Apoi, trebuie să aplici pasta pe păr și să lăsați timp de 20 de minute. După aceea, trebuie să clătiți cu apă caldă și șampon. Părul va fi mai puternic și mai strălucitor ca niciodată. Da, este atât de simplu! Dacă aplicați acest remediu de 2-3 ori pe săptămână, în câteva săptămâni, veți fi uimite de cât de frumos și sănătos este părul vostru!

Comments are closed.