Cum să faci limonadă de ceai verde pentru slăbit?

Home / Diet and Fitness / Cum să faci limonadă de ceai verde pentru slăbit?
Cum să faci limonadă de ceai verde pentru slăbit?

Oamenii sunt din ce în ce mai conștienți de efectele greutății asupra sănătății și sunt în căutare de rețete inovatoare, care ăi pot ajuta să piardă câteva kilograme. Cele mai la îndemână sunt băuturile răcoritoare, care câștigă popularitate în rândul oamenilor conștienți cât de importantă este sănătatea. Pe lângă faptul că este absolut delicios si revigorant, este simplu de făcut. În plus, ingredientele – ceai verde, lămâie, miere și scorțișoară – sunt ușor de găsit în bucătărie și te ajută la slăbit.

Ceai verde

Ceaiul verde conține galat epigallocatechin antioxidant (EGCG), care ajută la arderea grăsimilor și, de asemenea, menține rata de metabolism ridicat.Un studiu din 2007 publicat în Jurnalul Colegiului American de Nutriție sugerează că EGCG are potențialul de a crește oxidarea grăsimilor, care evidențiază efectele anti-obezitate. Consumul de extract de ceai verde poate crește oxidarea grăsimilor în timpul exercițiilor de intensitate moderată și poate ameliora sensibilitatea la insulină și a toleranței la glucoză la bărbații tineri sănătoși.

Lămâie

Vitamina C ajută organismul să ardă mai multe grăsimi și lămâia este una dintre cele mai bune surse ale acestei vitamine. Obținerea unui aport adecvat de vitamina C ajută organismul să ardă cu 30 % mai multă grăsime în timpul exercițiilor, potrivit unui studiu din 2005 publicat în Jurnalul Colegiului American de Nutriție. Lămâia mai este bogată în fibre pectină, care ajută lreducerea poftei de mâncare și menține sentimentul de sațietate mai mult timp.

Cum să faci limonada pefectă folosindu-te de cuptor! Nu ai mai auzit așa ceva!

Miere

Mierea este un alt ingredient important care promovează pierderea în greutate. Un studiu din 2011 sugerează că în comparație cu zaharoza, mierea poate reduce creșterea în greutate și de a promova trigliceride serice mai mici.

Scorţişoară

Pentru cele mai bune rezultate la slăbit, scorțișoara joacă, de asemenea, un rol-cheie. Cu toate acestea, scorțișoara singură nu poate duce la pierderea în greutate. Un studiu din 2006 publicat în Jurnalul  Societății Internaționale de Alimentație Sportivă constată că extractul de scorțișoară ajută la îmbunătățirea compoziției corporale prin scăderea țesutului adipos din organism.

Cum să faci limonada de ceai verde pentru slăbit

 

  • Apă – 2 căni
  • Plic de ceai verde – 1
  • Miere – 2 până la 3 lingurițe
  • coaja de lămâie și suc – de la 1 lămaie
  • baton de scorțișoară

Mod de preparare

Se pun 2 căni de apă într-un recipient. Răzuiește coaja de la 1 lămâie și adăugați la apa de fierbere. Asigurați-vă că lămâia este bine spălată. Se adaugă o bucată de băț de scorțișoară în apă. Se acoperă și se lasă apa să fiarbă. Opriți focul. Pune 1 pliculeț  de ceai verde în apă fierbinte, puneți capacul și lăsați la macerat timp de 3 până la 5 minute. Se strecoară. Se adaugă sucul de la 1 lămâie la ceaiul preparat. Se adaugă 2 lingurițe de miere organică la ea și se amestecă ușor. Păstrați-vă limonada ceai verde în frigider să se răcească sau adăugați câteva cuburi de gheață și se bea imediat. Această limonadă de ceai verde va ajută la arderea grăsimilor și elimină toxinele din organism.