Cum să faci limonada pefectă folosindu-te de cuptor! Nu ai mai auzit așa ceva!

Home / Lifestyle / Cum să faci limonada pefectă folosindu-te de cuptor! Nu ai mai auzit așa ceva!
Cum să faci limonada pefectă folosindu-te de cuptor! Nu ai mai auzit așa ceva!

Cu toții iubim limonada, nu? Este o modalitate buna de a ne bucura de proprietățile curative ale lămâii și poate potoli setea în zilele fierbinți de vară!  Dar nu te-ai aștepta vreodată să prepari această băutură folosindu-te de un cuptor, nu-i așa? Ei bine, noi credem ca ar fi timpul să faci asta!  Singurul pas suplimentar pe care trebuie să îl faci este să coci puțin feliile de lămâie, pentru a adăuga o notă irezistibilă acestei băuturi răcoritoare de vară! 

Cum funcționează acest lucru? Răspundem imediat! În loc de a folosi sirop, miere sau orice alt fel de îndulcitori, cel mai bine este să lași feliile de lămâie puțin cuptor. Acest lucru atenuează aciditatea pe care o au și scoate la suprafață toată dulceața sănătoasă de care te poți bucura atât tu, cât și organismul tău. Vai rămâne cu  o aromă bogată, profundă, care instantaneu se traduce printr-o limonadă cu gust mai bogat.

Mod de preparare

Iată ce trebuie să faceți – înainte de a stoarce lămâile, aprindeți cuptorul la și setați-l pentru 400 ° F.  Tăiați lămâile în jumătate și puneți-le pe o foaie de copt cu fața în jos. Se pun la cuptor și se lasă acolo timp de aproximativ 20 până la 30 de minute, în funcție de mărimea lor, până când acestea sunt sunt rumenite și ușor carbonizate în jurul marginilor. După îndepărtarea lămâilor din cuptor, se lasă să se răcească complet înainte de a le stoarce.

Limonada cu lavandă, un adevărat elixir antistres

Și apoi, după le-ați pus la cuptor și le-ați lăsat să se coacă puțin, urmați rețeta dumneavoastră preferată limonada ca de obicei. Coacerea lămâii scoate zaharurile naturale din ea și vă va face să nu mai utilizați niciun fel de alt îndulcitor, pentru că gustul va fi perfect.  Începeți cu aproximativ jumătate din cantitatea de lămâi, pe care să o puneți peste apa din recipient și se adaugă mai mult în funcție de necesități.

Această metodă va reduce cantitatea de vitamina C în limonadă! Așa că, dacă utilizați această limonada pentru a lupta împotriva inflamațiilor sau răcelilor din organism, atunci ar trebui să săriți peste această metodă și să o folisți pe cea tradițională.

Rețetă de limonadă, marca Beyonce! Uite cum o prepari!