Iat cum poți ajunge să fii împlinită sexual și erotic

Home / Lifestyle / Iat cum poți ajunge să fii împlinită sexual și erotic
Iat cum poți ajunge să fii împlinită sexual și erotic

Pentru cele mai multe dintre femei, sexul și autostimularea sunt încă lucruri despre care nu vorbesc sau pe care nu le fac (desigur, există și posibilitatea să le facă, dar să nu recunoască acest lucru). Cunoscând acest lucru, Michaela Boehm și-a făcut un scop în voiață din a învăța femeile cum să își descopere sexualitatea și cum să facă pentru a nu se mai rușina de ea. Michaela, specialist în intimitate și sexualitate feminină, dă acum femeilor câteva sfaturi pentru a fi împlinite sexual și erotic. 

Citește și: De ce unele cupluri fac mai mult sex decât altele? Secretul a ieșit la iveală!

Există câteva metode eficiente de a te simți satisfăcută erotic, iar Michaela Boehm îți spune exact cum să faci acest lucru:

1. Focusează-te pe senzualitate și pe sentimentul de a te simți bine, mai degrabă decât pe stimularea locală. Conecteazp-te prin simțuri cu plăcerea senzuală. Bea sau mănâncă sortimente delicioase, care îți permit să îți aduci simțurile la un nivel superior de percepție. Miroase o floare și lasă-te copleșită. Bucură-te de o plimbare în natură și înconjoară-te de frumos. Ai grijp de corpul tău, masându-te cu uleiuri delicate, fă o baie relaxantă sunt câteva dintre sfaturile ei pentru a-ți redescoperi sexualitatea.

2. Mișcă-ți corpul în mod neliniar. Observă cât din activitatea ta zilnică, inclusiv antrenamentele, este..unghiulară și în linii drepte. Lucrează puțin la acest aspect, pentru a aduce forme, rotunduri și onduleuri în ea. Acest lucru poate fi făcut prin dans, fie că îl faci în cadru organizat, fie că îl faci acasă, în fața oglinzii. Mișcă-ți șoldurile, fundul sau orice altă parte a corpului și uită-te atent la tine în timp ce faci asta. Lasă-te purtată de dans. Joacă-te cu contracția mușchilor, pentru a simți care sunt zonele corpului ce induc plăcere. Amplifică aceste simțăminte.

senzualitate feminina

3. Citește sau uită-te la filme care îți induc o puternică stare de excitare. Corpul feminin este creat astfel încât să învețe prin asimilare și rezonanță, empatie. A experimenta emoțiile și trăirile dintr-o scriitură a unei femei, de exemplu, te poate ajuta în acest sens.

4. Fă-ți un ritual zilnic din a acorda atenție corpului tău, fie că o faci prin dans, printr-o baie relaxantă sau pur și simplu uitându-te la TV. Lucrurile mici și dese sunt cheia marilor succese, este cât se poate de adevărat. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să implementezi și să te ții de aces ritual.

Citește și: totul despre Relații

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.