Cum să îl cucerești din 4 gesturi? Rețeta sigură, nu ai cum să dai greș cu ea

Home / Health / Cum să îl cucerești din 4 gesturi? Rețeta sigură, nu ai cum să dai greș cu ea
Cum să îl cucerești din 4 gesturi? Rețeta sigură, nu ai cum să dai greș cu ea

Dacă vrei să îl cucerești, sunt câteva gesturi care îi pot da de înțeles, fie conștient, fie inconștient, că ție îți place de el. Sunt gesturi atât de simple, încât nu te-ai gândit vreodată că vor funcționa atât de bine. Sau poate că în adâncul conștientului te gândeai că pot funcționa. Iată care sunt aceste gesturi care îl vor da pe spate pe cel pe care vrei să îl aduci acasă!

Citește și: Cea mai periculoasă poziție sexuală! Ar fi bine să nu o mai practici niciodată

Privirea de dormitor

Atunci când îți place sau te excită ceva, pupilele se dilată, iar ochii se mijesc puțin, în ceea ce se numește privire de dormitor. Este ca și cum te-ai uita printre gene pentru mai mult timp, dar fără a exagera. Acest tip de privire le dă lor de înțeles că ești frumoasă și mai mult decât atât, că ești în pofte, iar ei vor face tot ce le stă în putință pentru a pune în aplicare acest lucru.

Corpul îndreptat către el

Atunci când corpul tău este îndreptat către bărbatul de care îți place, îi lași de înțeles că îți place și că ai vrea să fie al tău. Asta simbolizează această poziționare, pe care ar fi bine să o aplici ori de câte ori ești interesată de cel din fața ta.

Îți muști buzele

Acesta este un mare semn de seducție și excitare, de care oricine se prinde. Gestul devine cu atât mai senzual cu cât buzele sunt pline și roșii, iar mușcătura este discretă. Cu toate că este prea evident, poți face acest gest în timp ce te uiți în ochii lui, fiind aproape care o confruntare directă, plină de înțelesuri, care îl va excita.

Îți mângâi clavicula

Clavicula este unul dintre cele mai sexy lucruri la o femeie. Emană feminitate prin forma și delicatețea ei. Clavicula este acel os prelung de la baza gâtului, pe care dacă îl mângăi ușor cu degetele sau îl expui, atunci el, cel din fața ta, va fi dat pe spate cu siguranță.