Cum să îți faci propriul odorizant de cameră rapid și ușor! Miroase excelent

Home / Lifestyle / Cum să îți faci propriul odorizant de cameră rapid și ușor! Miroase excelent
Cum să îți faci propriul odorizant de cameră rapid și ușor! Miroase excelent

Toată lumea este de acord că nu există miros mai plăcut decât acela al unei case curate, cu miros proaspăt. Pentru a păstra casele  într-o stare imaculată, cele mai multe femei optează pentru odorizante, lumânări parfumate și alte soluții scumpe de la magazin. Cu toate acestea, aceste produse parfumate sunt adesea încărcate cu substanțe chimice dure, care pot face mai mult rău decât bine. Dar noi suntem aici pentru a-ți arăta o metodă simplă de a face propriul tău odorizant de cameră, cu ingrediente pe care le găsești cu ușurință prin casă!

După cum spuneam, cele mai multe femei aleg să parfumeze propriile lor case cu lumănări scumpe, odorizante sau alte soluții care pot provoca dureri de cap, amețeli precum și probleme respiratorii. Dacă vreți să protejați sănătatea familiei, dar să și faceți cumva pentru a scpăa de mirosurile neplăcute, atunci încercați alternativa naturală pentru acest lucru. Învățați să faceți propriul odorizant de cameră!

Citește și Vinul albastru, cea mai mare ciudățenie în materie de băuturi. Atenție este o delicatesă!

Pentru a finaliza acest proiect, veți avea nevoie de mai multe lucruri, cum ar fi:

  • un recipient gol de lumânare
  • un borcan cu capac
  • o șurubelniță
  • ciocan
  • furculiță
  • bicarbonat de sodiu
  • uleiuri esențiale

Haideți să începem! Înainte de toate, ar trebui să curățați suportul gol de lumânare cu apă caldă și săpun, astfel încât toate etichetele să se desprindă.Următorul pas este de a umple aproximativ un sfert din borcan cu bicarbonat de sodiu, peste care se presară  8-10 picături de ulei esențial, la alegere. Se amestecă ingredientele cu o furculiță.Ca alternativă, puteți plasa o lumânare în mijloc. Acest tip de odorizant este perfect pentru baie sau dormitor.

Ca și alternativă, mai puteți încerca și o altă variantă. Strângeți capacul de borcan, pentru a fi foarte bine înfiletat. Apoi face cinci găuri în formă de diamant pe capac folosind o șurubelniță și un ciocan. Mai departe, continuați cu aceeași pași de mai sus. Acest odorizant cu eliberare lentă poate fi perfect pentru orice cameră din casa ta.