Cum să îți faci un top cool dintr-o pereche de colanți în mai puțin de 5 minute! Trebuie să încerci asta!

Home / Fashion / Cum să îți faci un top cool dintr-o pereche de colanți în mai puțin de 5 minute! Trebuie să încerci asta!
Cum să îți faci un top cool dintr-o pereche de colanți în mai puțin de 5 minute! Trebuie să încerci asta!

Aproape fiecare femeie are mai multe perechi de colanți mai vechi, pe care fie nu îi mai poartă sau care i-au rpmas mici. Nu îi arunca, pentru că astăzi, Elli.ro îți arată cum să faci un top cool dintr-o pereche mai veche de colanți, folosind o foarfecă! Ai nevoie de doar 10 minute din timpul tău și de puțină atenție pentru a pune lucrurile în aplicare. Toată lumea te va întreba de unde ai topul!

Caută bine în garderoba ta și găsește o pereche de colanți pe care nu o mai porți pentru că ți-au rămas mici sau pentru că pur și simplu te-ai plictisit de ei. Noi îți vom arăta cum să îi transformi într-un top atractiv în mai puțin de 10 minute, folosind doar o foarfecă!

  • Așezați colanții pe o suprafață de lucru, cu partea din spate orientată în jos. Acum, împăturește-i în două, pe cât de mult posibil cu toate cusăturile aliniate sau una peste alta. Ai nevoie de puțină precizie aici și de ceva atenție.
  • Remarcați colțul mic, care a apărut în zona dintre picioare? Această zonă va deveni deschiderea pentru cap în noul top.
  • Ia o pereche de foarfece și cu atenție taie acest colț într-o curbă, mai degrabă decât în linie dreaptă.
  • Deci, acum, ce avem? Avem o dechidere pentru cap, iar picioarele pantalonilor vor deveni mâneci.

Piese vestimentare cu care nu ai cum să dai greș la mare! Ghidul unei ținute perfecte de plajă!

Acum, tot ce trebuie să faceți este să îl încercați și să ajustați lungimea mânecilor, în funcție de cât vă trebuie. Suntem siguri că va arăta minunat! Dacă doriți să faceți un top cu mâneci scurte, pur și simplu tăiați o parte din craci la lungimea dorită. În caz contrar, pur și simplu lăsați-le așa cum sunt ele.
Atât și aveți o piesă vestimentară nouă în garderobă, fără a fi trecut măcat pe la magazin. Ce ziceți de asta?