Cum să îți îngrijești corect fața și ce produse de curățare trebuie să folosești

Home / Beauty Tips / Cum să îți îngrijești corect fața și ce produse de curățare trebuie să folosești
Cum să îți îngrijești corect fața și ce produse de curățare trebuie să folosești

Aspectul fizic este foarte important pentru orice femei, dar și bărbat. Cu toții vrem să artăm bine, însă pentru a menține frumusețea de la ”Mama Natură” avem nevoie și de un impuls. Îngrijirea pieleii trebuie făcută corespunzător, iar curățarea feței este cel mai important lucru. Dacă nu știm cum să ne demachiem, atunci tenul nostru va avea de suferit, iar cremele nu-și for face efectul. Procesul de curățare nu durează și este foarte eficient pentru pielea corpului și a feței.

Citește și: Gomaj din cafea, ulei de cocos și miere pentru o piele catifelată și fără celulită

Îmbătrânirea este inevitabilă, însă ce putem face să evităm apariția ei o perioadă. Dacă știm cum să ne îngrijim fața vom ține și ridurile la distanță, iar fața noastră va avea un aspect sănătos și îngrijit. Specialiștii ne învață cum să ne menținem pielea fermă, iar în acest proces curățarea feței este cel mai important lucru.

” Se pune în palmă laptele demachiant suficient cât să acopere întreaga față, după care se masează circular, iar apoi se clătește abundent cu apă. Fața fiind curată, se înlătură apa cu un prosop din bumbac prin tamponare, după care se aplică un tonic cu o discută prin tapotare. La final se aplică o cremă specifică fiecărui tip de ten, ca de altfel și tonicul, și demachiantul. Dacă dispuneți de suficient timp puteți să vă masați fața timp de 5-10 minute în sensul antirid, adică dintre centru spre lateral. ”, este de părere cosmeticiana Mirabela Ciolacu.

crema acnee
Îngrijirea pielii trebuie făcută corespunzător

” Produsele demachiante sunt foarte importante și trebuie atent selectate. Trebuie ca fiecare eprsoană să știe, în primul rând, ce fel de ten are, iar pentru asta trebuie să consulte un cosmetician. După ce s-a stabilit tipologia tenului va ști și ce cremă, tonic și demachiant să folosească. Firmele nu sunt foarte importante, ci conținutul produselor cosmetice. ”, este sfatul cosmeticianului.

Citește și: Lista cu ingredientele nocive pentru față și corp din produsele cosmetice

Comments are closed.