Cum să îți vopsești părul ombre fără ajutorul unui stilist

Home / Beauty Tips / Cum să îți vopsești părul ombre fără ajutorul unui stilist
Cum să îți vopsești părul ombre fără ajutorul unui stilist

Visezi la o coafură spectaculoasă și la modă, dar nu îți permiți o vizită la salon? Din fericire, trendul ombre continuă și acum este ușor de făcut chiar și de către un neprofesionist.

În comerț există o mulțime de varietăți de vopsea de păr de calitate. Alege nuanța dorită și, dacă nu îți dorești cel mai deschis blond, optează fie pentru una cu un oxidant slab, fie pentru una naturală sau care nu conține amoniac. Iată ce trebuie să faci în continuare:

Pasul 1

După ce ai amestecat vopseaua, acoperă-ți umerii cu un prosop curat și pune-ți mănușile de protecție. Împarte părul în două jumătăți egale, separate printr-o cărare pe mijloc și piaptănă-l bine.

Pasul 2

Folosește o perie de păr din plastic, cu peri scurți și nu foarte rari, pentru a aplica vopseaua. Tot ce trebuie să faci este să o înmoi în bolul cu amestecul și să începi apoi să îți perii părul. Începe din partea din spate și apropie-te treptat de părul de la baza gâtului sau a bărbiei. Dacă ai părul de lungime medie, poți aplica vopseaua de la linia de deasupra urechii. Pentru un păr mai lung, este indicat să aplici vopseaua mai jos de linia bărbiei.

Pasul 3

După ce ai lăsat vopseaua să acționeze cât timp era indicat în prospectul de utilizare, clateste părul cu apă din abundență. Aplică apoi șampon și balsam și clateste din nou. La ombre, ai avantajul ca arată foarte bine atât pe păr drept, cât și pe păr ondulat.