Cum să obții un zâmbet de Hollwood chiar la tine acasă. Folosește acest ingrediente pentru albirea instantă a dinților

Home / Health / Cum să obții un zâmbet de Hollwood chiar la tine acasă. Folosește acest ingrediente pentru albirea instantă a dinților
Cum să obții un zâmbet de Hollwood chiar la tine acasă. Folosește acest ingrediente pentru albirea instantă a dinților

Întotdeauna ți-ai dorit dinți mai albi și parcă nu prea te tentează să mergi într-un cabinet pentru a-ți albi dantura, asta pentru că știi că procedeul nu este prea sănătos pentru smalțul dinților. Ce ai spune însă de albirea dinților la tine acasă, fără a apela la vreun procedeu nociv, care te costă și mulți bani? Este complet sigur și natural! Implică doar introducerea unor fructe și legume în alimentație care sunt recunoscute fix pentru acest lucru, că albesc dinții!

Albirea dinților nu a fost niciodată mai ușoară de atât: să introduci 6 alimente în dieta zilnică, să le mănânci și să ai dinți mai albi. Fără vizite la cabinete, fără mulți bani scoși din buzunar. Iară care sunt alimentele care albesc dinții în cel mai scurt timp și îți pot oferi cel mai seducător zâmbet pe care l-ai avut vreodată!

Căpșuni

Or fi ele colorate, dar acidul malic pe care îl conțin le fac cele mai eficiente fructe în ceea ce privește albirea dinților. Specialiștii spun că dacă vrei să obții rezultate, consumă cât mai multe căpșuni. Ele acționează asupra petelor dentare și îți oferă dinți perlați și zâmbet  irezistibil într-un timp aproape record. Le poți consuma ca atare, sau în combinație cu cereale, în salate și în tot felul de combinații care îți fac ție plăcere. Important este să le consumi

Nuci și semințe

Până acum, știai că sunt bune doar pentru digestie, dar iată că venim cu noutăți. Nucile și semințele au și ele efect în albirea dinților. Ele sunt abrazive pentru smalt, îndepărtând tartrul și petele care există pe dinți. Mai sunt și foarte bune, pe deasupra, deci nu vei face un efort prea mare în a le consuma!

Ceapa

Este un aliment pe care nu prea îl poți folosi de sine stătător și de care ai putea să te lipsești de cele mai multe ori. Însă substanțele pe care le conține ceapa te vor face să te speli mai desc pe dinți, cel puțin așa spun specialiștii. Cumva, indirect, te ajută în procesul tău de albire a dinților.

Merele

Conținutul lor ridicat de apă duce la creșterea cantității de salivă din gură, neutralizând practic coloniile de bacterii care se află acolo. Plus că au și multă vitamina C, care face foarte bine organismului. Deci dacă vrei dinți mai curați, mănâncă foarte multe mere!

Bicarbonatul de sodiu

Este una dintre soluțiile cele mai eficiente în albirea dinților. Îl poți aplica fie odată cu pasta de dinți, fie separat, efectul fiind același: dinți mai albi. Bicarbonatul funcționează ca un fel de abraziv blând asupra dinților, care îndepărtează placa bacteriană și petele de pe dinți.

Salata și morcovii

Tot pentru că au un conținut mare de apă, salata și morcovii, odată introduși în alimentație, îți vor oferi dinți mai albi. Consumul lor întărește și gingiile, dincolo de toate. Deci albirea dinților este ca și asigurată!