Ai rămas fără buget pentru cosmetice? Iată câteva soluții care te vor salva în cele mai extreme situații

Home / Lifestyle / Ai rămas fără buget pentru cosmetice? Iată câteva soluții care te vor salva în cele mai extreme situații
Ai rămas fără buget pentru cosmetice? Iată câteva soluții care te vor salva în cele mai extreme situații

Nu întotdeauna avem buget alocat pentru produse cosmetice scumpe, însă atunci când se întâmplă asta, în loc să intrați în panică sau să creați frustrări inutile, citiți materialul de mai jos pentru a vedea cum puteți salva situația, fără a face noi investiții în produsele de îngrijire a corpului. Soluții există și le puteți pune în aplicare fără prea mare bătaie de cap. 

Citește și: Cinci moduri inedite de a folosi berea! Cu siguranță le vei încerca și tu

Pentru a vă salva buzunarul de la cheltuieli care vă dau bugetul peste cap, puteți apela la aceste trucuri simple, care vă ajută să rămâneți la fel de frumoase!

Dacă rămâneți fără pastă de dinți, folosiți bicarbonat de sodiu. Este la fel de eficient, este un remediu natural care nu atacă smalțul dinților, dar îndepărtează eficient petele și tartrul. Are un gust puțin mai ciudat, dar vă veți obișnui repede cu el.

Când rămâneți fără apă de gură, fierbeți apă într-un recipient micut, în care adăugați o lingură mare de scorțisoară. Este cel mai bun remediu pentru împrospătarea respirației și omoară toate bacteriile din cavitatea bucală.

Glicerina este un hidratant foarte bun, care poate înlocui cu succes o cremă scumpă de față

Investiți în farduri neutre sau în culori pale, care sunt mult mai versatile decât cele în nuanțe puternice, pe care trebuie să le asortați neapărat la o anume ținută.

trucuri ieftine frumusete
Trucurile sunt de un real folos în situații extreme

Adaugă puțină apă în fondul de ten pentru a te putea bucura de el până la ultima picătură. Te va ajuta să economisești puțin, până la următorul salariu.

Folosește o periuță de dinți mai veche pentru a-ți aranja sprâncenele, dacă nu ai o periuță specială pentru așa ceva

Folosește blush-ul ca și fard de pleoape, economisești bani.  în acest fel

Creează noi nuanțe de rujuri pe gratis, amestecându-le cu o pensulă pe mâna ta. În felul acesta, nu va mai trebui să te duci să îți iei un alt ruj.

Nu arunca fardurile doar pentru că nuanțele nu mai sunt la modă. Posibil să ai o surpriză peste câteva luni, că vor reveni din nou în trend.

Înlocuiește scrub-urile de față scumpe din magazine cu un scrub natural, care are ca și ingredient ovăzul sau mălaiul. Efectul este același, la mai puțin de un sfert din prețul scrub-ului cosmetic.

Menține-ți unghiile sănătoase, aplicând puțin ulei de măsline pe ele înainte de culcare și masând ușor, până la absorbție.

Citește și: totul despre Lifestyle

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.