Cum să recunoști ce fel de om este după mâna lui! Detaliile care îl dau de gol dacă este o persoană diabolică sau bună

Home / Lifestyle / Cum să recunoști ce fel de om este după mâna lui! Detaliile care îl dau de gol dacă este o persoană diabolică sau bună
Cum să recunoști ce fel de om este după mâna lui! Detaliile care îl dau de gol dacă este o persoană diabolică sau bună

Chiromanția, adică cititul în palmă, ne oferă date foarte importante despre modul în care suntem ca persoane și tipologii. Un bun cititor în palmă va spune cu exactitate ceea ce urmează să se întâmple în viitor, cu lux de amănunte. Printre primele lucruri învățate în  chiromanțiese numără tipul de palmă/mână pe care o are cel căruia i se citește. Este un exercițiu pe care îl poți face singură, înainte de toate și care îți poate oferi informații esențiale despre personalitatea ta. 

Tipurile de mână sunt multiple, de la mâini conice, pătrate filosofice, până la mâna alungită. Sunt multe tipuri de mână, iar dacă nu ai făcut niciodată acest exercițiu de analiză, este momentul să îl încerci, îți va oferi informații esențiale despre tine.

Mâna elementară

Aceasta pare a fi oarecum aspră. Are forma pătrată, iar degetele sunt scurte, groase și oarecum diforme. Pielea este aspră și uneori cu păr. Palma are puține linii, în unele cazuri doar trei. Oamenii cu mâini elementare sunt interesați de puține lucruri și pot fi foarte încăpățânați. Le este greu să se exprime, așa că uneori devin violenți, mai ales când sunt frustrați. Dacă le sunt satisfăcute nevoile primare, ei nu au nevoie de nimic mai mult.

Mâna practică

Mâna practică este pătrată, degetele sunt ceva mai lungi și mai bine definite. Oamenii cu astfel de mâini sunt interesați de multe lucruri și nu se dau în lături de la nimic.

Mâna psihică

Acest tip de mână este forma pe care o iubesc artiștii. Mâna și degetele sunt lungi, subțiri și grațioase. Oamenii cu astfel de mâini sunt idealiști, intuitivi și lipsiți de simț practic. Își petrec o mare parte a timpului într-o lume a fanteziei în loc să ia viața în piept.Mâinile psihice pot fi întâlnite cu precădere în cazul persoanelor din India sau Extremul Orient, rareori în cazul persoanelor din Vest.

Mâna filosofică

Are o formă pătrată, de cele mai multe ori.Degetele lungi au încheieturi foarte pronunțate. Oamenii cu astfel de mâini sunt tipicari și obișnuiesc să despice firul în 4.