Cum să scapi de excesul de grăsime de pe față! Două exerciții simple, mai bune decât orice intervenție!

Home / Beauty Tips / Cum să scapi de excesul de grăsime de pe față! Două exerciții simple, mai bune decât orice intervenție!
Cum să scapi de excesul de grăsime de pe față! Două exerciții simple, mai bune decât orice intervenție!

Dacă ești plinuță sau ai ceva mai multe kilograme și te îngrijorează aspectul ușor pufos al feței tale, atunci trebuie să încerci aceste exerciții care îți vor topi grăsimea facială și îți vor lăsa fața ca la 20 de ani! Plus că obrajii vor fi ca sculptați, exact cum ți-i doreai demult! Cu toate acestea, nu este simplu de făcut. Foarte multe dintre voi pot găsi destul de dificile aceste exerciții, mai ales dacă până acum nu ați reușit să scăpați de grăsimea de pe față!

Citește și: Realizează o pedichiură perfectă și durabilă

Unii oameni sunt predispuși la a acumula grăsime pe față. De cele mai multe ori, aceasta este o predispoziție genetică de care scapi puțin mai greu. Dar speranța nu trebuie să dispară. Îți poți tonifia fața și îi poți da forma pe care o vrei, fără a apela la proceduri chirurgicale. Exercițiile pe care ți le propunem fac parte din rutinele de yoga și se axează pe eliminarea grăsimii din jurul obrajilor. Sunt recomandate mai ales celor care îmbătrânesc și tind să acumuleze grăsime în aceste zone. Dacă nu ai grijă de ele, grăsimea se va lăsa și va crea un aspect inestetic la nivelul întregii fețe.

Exercițiile stimulează circulația la nivelul obrajilor. După câteva zile de la începerea lor, vei observa schimbări radicale atunci când te uiți în oglindă.

Exercițiul 1

cheekbone-roll-exercise-600

  1. Pune degetele arătătătoare pe porțiunea de sub obrajii tăi, astfel încât degetele să fie aliniate vertical cu pupilele și să fie orizontal față de nări .
  2. Rotește-te degetele în sensul acelor de cearsonic. Fă asta timp de 60 de secunde.
  3. Fă acest exercițiu ori de câte ori poți, de cel puțin 2 ori pe zi.

Exercițiul 2air-puffing-exercise-600

Acest tip de exercițiu targetează mușchii din jurul buzelor și cei ai obrajilor, care sunt stimulați să lucreze. Treptat, grăsimea se va topi, iar tenul tău va deveni tonifiat. Va dura puțin până când te vei obișnui cu acest exercițiu, dar dacă îl faci regulat vei vedea cât de eficient este în topirea grăsimii de pe față.

  1. Închide gura și poziționează-ți buzele invers, înspre interiorul gurii
  2. Suflă aer prin gură, astfel încât zonele de deasupra și dedesubtul buzelor să ajungă înspre exterior. Menține această poziție timp de 10 secunde.
  3. Schimbă, astfel încât ”jetul” de aer să pornească din partea stângă a obrazului și menține poziția timp de 10 secunde.
  4. Schimbă din nou pe dreapta și menține poziția 10 secunde.
  5. Repetă de 10-20 de ori.
  6. Fă acest exercițiu de 2 ori pe zi
Comments are closed.