Antrenoarea de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen te ajută să slăbești până la Crăciun

Home / Diet and Fitness / Antrenoarea de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen te ajută să slăbești până la Crăciun
Antrenoarea de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen te ajută să slăbești până la Crăciun

Kinga Sebestyen, cunoscuta antrenoare de Kangoo Jumps, vine în ajutorul celor care vor să slăbească, în special acum, înainte de sărbătorile de iarnă, lansând un program eficient prin care aceștia pot da jos chiar și până la 30 de kilograme, în mai puțin de trei luni.

Citește și: Lista cu ingredientele nocive pentru față și corp din produsele cosmetice

Kinga Sebestyen va avea în această toamnă opt evenimente Kangoo Jumps slăbește sănătos, la care oricine poate participa și unde va face sport sub îndrumarea sa. Seria de evenimente a început pe 15 octombrie, în Baia Mare, și se va termina pe 6 noiembrie în Iași. Astfel, cei care sunt pasionați de Kangoo Jumps sau vor să facă pentru prima dată acest sport, o pot întâlni pe Kinga Sebestyen în aceste orașe:

Baia Mare (15 octombrie)

București (19 octombrie)

Târgu Mureș (21 octombrie)

Brașov (22 octombrie)

Arad (29 octombrie)

Iași (4 noiembrie)

Rădăuți (5 noiembrie)

Botoșani (6 noiembrie)

Cei care vor să slăbească pentru sărbătorile de iarnă, dar și după Crăciun și Revelion, pot participa la aceste sesiuni de Kangoo Jumps, urmând ca apoi să continue seria de antrenamente, de trei ori pe săptămână, timp de trei luni, fiind monitorizați de antrenorii acreditați. Mai exact, vor fi trei sesiuni a câte 90 de minute de sport în fiecare săptămână, urmând ca, după cele 39 de clase, să slăbească și să aibă în minus 3 mărimi la haine.

“Kangoo Jumps slăbește sănătos” este o nouă disciplină de slăbit și de tonifiat corpul pe care Kinga Sebestyen o lansează după deja celebra Fat Burning de acum trei ani, prin care a reușit să slăbească mii de oameni din țară și de peste hotare. Participanții se pot înscrie în program cu propriile ghete Kangoo Jumps, ori le pot închiria. Mai multe detalii despre programul “Kangoo Jumps slăbește sănătos” pot fi aflate pe www.kangooclub.ro.

Kinga Sebestyen este cel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din România și primul distribuitor de ghete Kangoo Jumps din lume, este trainer coordinator și specialist al Academiei Internaționale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonând programe și oferind diplome de merit. Kinga a lansat în anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps în România, precum și în mai multe țări europene, ajungând să lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.

kinga-sebestyen-3