Iată cum să te îmbraci super stilat în weekend. Toți vor întoarce capul pentru tine

Home / Fashion / Iată cum să te îmbraci super stilat în weekend. Toți vor întoarce capul pentru tine
Iată cum să te îmbraci super stilat în weekend. Toți vor întoarce capul pentru tine

Dacă nu mergi la mare în weekend și alegi să rămâi acasă , cu familia și prietenii, Elli.ro îți dă câteva idei de ținute pe care le poți  purta la orice eveniment, fie că este zi, fie că este seară. Ținutele sunt atât de versatile și vor avea cu siguranță efectul scontat, adică acela de a face lumea să întoarcă capul după tine. 

Citește și: Pantofi superbi din fibră de ananas. Uimitor cum arată

Piesele vestimentare pe care ți le propune sunt cât se poate de simple, iar folosindu-le, cu siguranță vei fi cea mai stilată fată din tot orașul.

Rochia- cămașă

Rochia-cămașă este piesa vestimentară de care ai nevoie dacă vrei să atragi atența. Este versatilă și o poți folosi ca și pieă de rezistență în multe combinații. Mare grijă să o alegi dintr-un material mai vaporos, astfel încât să nu te cuprindă căldura mergând cu ea pe stradă. Culorile pe care le poți folosi cu încredere în acest sezon sunt alb, bleu ș kaki. Oricare din ele ai alege-o, să fii sigură că ai făcut o alegere bună. O poți alege și cu mâneci lungi, mai ales dacă te vei duce în locuri în care există aer condiționat.

Rochia retro

Rochia retro este alegerea perfectă, mai ales dacă ai de mers la o nuntă în weekend. Alege pur și simplu o rochie într-o culoare neutră, care să ți se potrivească și să îți scoată bustul în evidență. O astfel de rochie va întoarce cu siguranță capetele după tine, așa că ai grijă să o și accesorizezi bine, cu o pereche de sandale cu toc, foarte finuțe.

Rochia fără mâneci în formă de A

Dacă ai de mers la un eveniment tip cocktail, atunci cu siguranță trebuie să alegi o rochie lejeră, cum ar fi una fără mâneci, în formă de A. Aceasta îți va pune silueta în valoare și te va face să te simți foarte confortabil prin tăieturile pe care le are. Nu te sfii să o alegi chiar și în culori mai aprinse sau puternice, pentru că se poartă. Mare atenție la talie, care trebuie să fie înaltă pentru maxim de eficiență vizuală.