Cum să te îmbraci vara asta dacă nu îți plac picioarele tale? Patru piese vestimentare de care o să te îndrăgostești!

Home / Fashion / Cum să te îmbraci vara asta dacă nu îți plac picioarele tale? Patru piese vestimentare de care o să te îndrăgostești!
Cum să te îmbraci vara asta dacă nu îți plac picioarele tale? Patru piese vestimentare de care o să te îndrăgostești!

Nu toate avem picioare perfecte sau picioare lungi, pe care să le etalăm cum cele mai scurte rochii. Dar chiar și așa, există piese vestimentare pe care pe putem folosi și care pot acoperi picioarele noastre nu atât de perfecte. Despre aceste piese vestimentare o să vorbim în materialul care urmează: cum să rămâi frumoasă și interesantă, fără a-ți etala prea mult picioarele?

Citește și: Vei întineri cu cel puțin 10 ani! Trucuri de stylish care te vor face să arăți mereu în formă

Există piese vestimentare pe care le poți folosi sau la care poți apela cu încredere, chiar dacă nu ești mulțumită de picioarele tale. Ele vor acoperi ceea ce trebuie, dar îți vor da în același timp acea feminitate de care ai nevoie. Care sunt piesele vestimentare care ți se potrivesc?

Rochiile midi

Rochiile sau fustele midi sunt perfecte pentru cineva care nu are picioarele perfecte, pentru că fiind puțin mai jos de genunchi, ele acoperă cam tot ce e de acoperit, inclusiv o pulpă groasă sau picioare mai puțin drepte. În pus, fustele midi sunt atât de feminine, încât te vor transforma aproape instantaneu într-o doamnă.

Curea la rochiile lungi

Cureaua distrage atenția de la lucrurile pe care ai vrea să le ascunzi, cum ar fi o pereche de picioare nu tocmai perfecte. Pune o curelușă mai subțire la rochia ta maxi, astfel încât să muți centrul de interes de la picioare, la ea. Este un truct foarte eficient, la care poți să apelezi ori de câte ori este nevoie.

Pantaloni extra-large

Chiar dacă nu ți se par feminini, crede-ne că sunt. Pantalonii extra-large sunt largi de sus până jos, fiind perfecți pentru a ascunde aproape orice. Plus că sunt și foarte comozi. Iar dacă îi alegi cu un imprimeu îndrăzneț și îi asortezi cu o pereche de sandale mai înalte, îți vor oferi imediat un look absolut geniall, după care toți vor întoarce capul pe stradă.

Pantaloni trei sferturi (culottes)

Culottes sunt pantalonii trei sferturi, care sunt în mare trend acum. Ei fiind puțin mai largi și până aproape de glezne, devin perfecți pentru a ascunde picioarele sau eventualele aripioare de grăsime de pe șolduri. Nu ezita să îi folosești atunci când ai nevoie, pentru că sunt foarte french chic.

culottes

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.