Cum să te lași de fumat cu un singur ingredient din bucătărie?

Home / Lifestyle / Cum să te lași de fumat cu un singur ingredient din bucătărie?
Cum să te lași de fumat cu un singur ingredient din bucătărie?

Ai încercat să te lași de fumat până acum? Ai încercat cu toate variantele, începând cu plasturii și guma cu nicotină? Ai promis tuturor prietenilor că nu vei mai fuma nici măcar o țigară de acum înainte și nu te-ai ținut de promisiune? Este greu să te lași de fumat, dar este momentul să încerci o metodă pe cât de revoluționară, pe cât de simplă. Toți cei care au încercat această metodă au reușit să se lase de fumat mult mai repede!

Citește și: Iată ce spun ochii despre personalitatea fiecăruia! Vei afla lucruri uimitoare despre apropiați

Studiile arată că este o metodă mult mai simplă de a te lăsa de fumat decât cea cu plasturi și gumă cu nicotină, care de fapt nici nu prea lucrează asupra denpendenței tale de tutun, plus că este și foarte scumpă. Această metodă este una naturală și te va face să arunci mucurile de țigară acolo unde își au locul, și anume în coșul de gunoi. Un singur ingredient te ava ajuta în această luptă și acela este lămâia verde (lime). A folosi lime-ul ca și instrument împotriva fumatului poate fi destul de simplu. Pregătește lămâia în felul următor: Tai-o în 4 bucăți egale, iar apoit mai împarte în 4 acele bucăți. Atunci când simți nevoie să fumezi, pur și simplu ia o felie de lime și mestec-o, cu coajă cu tot.

Dacă funcționează? Un studiu apărut în Thailanda vorbește despre cât de eficientă este această metodă, comparativ cu plasturii cu nicotină. Plus că este simplă și ieftină. Lime-ul este cât se poate de funcțional în reducerea poftei de a mai fuma și asta pentru că guma cu nicotină conține…nicotină!

Alte metode de a te lăsa de fumat

  • Acupunctură- Un studiu efectuat asupra fumătorilor cărora li s-a făcut acupunctură asupra punctului HT7 a scos la iveală faptul că fumătorii și-au redus semnificativ fumatul în urma acestor proceduri.
  • Automasaj- Oricât d ciudat ar părea, atunci când simțiti că vreți să fumați, masați-vă urechile pentru 30 de secunde. Se pare că acest simplu gest reduce anxietatea asociată fumătorilor și te face să fumezi mai puțin, de fapt.
  • Fă exerciții- acestea te pot distrage de la pofta de fumat, pot balansa corpul și emoțiile. Data viitoare când mai simți că vrei să fumezi, încearcă să mergi la jogging sau să faci niște flotări.
  • Atunci când intervine pofta, încearcă să te gândești de unde vine și ce poți face să îi pui stop.
Comments are closed.